Χάρης Χριστόπουλος: Ο φακός τον τσάκωσε σε βόλτα με το γιο του στο Ζάππειο

Έχει στολίσει ένα mini Χριστουγεννιάτικο δέντρο και στο καρότσι!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Χάρης Χριστόπουλος: Ο φακός τον τσάκωσε σε βόλτα με το γιο του στο Ζάππειο

Ο Χάρης Χριστόπουλος και Ανίτα Μπράντ έγιναν γονείς τον Ιούλιο του 2020 και έκτοτε το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο νέος μπαμπάς περνά πολύ χρόνο με το γιό του και φροντίζει για αυτόν τόσο που στο καροτσάκι του έχει στολίσει Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ναι, καλά ακούσατε, μια πολύ χαριτωμένη κίνηση έκανε το ζευγάρι στολίζοντας και τον προσωπικό χώρο του μωρού τους ώστε να δώσει ένα γιορτινό κλίμα.

Ο μικρός μάλλον λατρεύει τα Χριστούγεννα με τα δεκάδες δέντρα που τον τριγυρίζουν μιας και στο σπίτι του το ζευγάρι έχει 10 δέντρα!

Δείτε τις χαριτωμένες φωτογραφίες του Χάρη Χριστόπουλο με το γιό του:

χαρης χριστοπουλος μωρο
χαρης χριστοπουλος μωρο

Ανίτα Μπραντ - Χάρης Χριστόπουλος: Κούκλος ο γιος τους - Είδαμε για πρώτη φορά το πρόσωπό του

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χάρης Χριστόπουλος ανέβασε για πρώτη φορά φωτογραφία στην οποία φαίνεται το πρόσωπο του γιου που έχει αποκτήσει με την Ανίτα Μπραντ και αυτό που μπορούμε να πούμε με απόλυτη σιγουριά είναι πως πρόκειται για έναν κούκλο!

Ο γνωστός φωτογράφος δείχνει να απολαμβάνει κάθε λεπτό μαζί με τον μικρό του και το ίδιο και η αγαπημένη του σύζυγος, η οποία δεν ξεκολλάει ούτε λεπτό από τον γιο της.

Ενώ γενικά οι δυο τους επιλέγουν να μην μοιράζονται το προσωπάκι του στα social media, αυτή τη φορά ο Χάρης Χριστόπουλος ανέβασε μία φωτογραφία με το δώρο που του πήρε για τα Χριστούγεννα στην οποία φαίνεται λίγο από το πρόσωπό του.

«Τα Χριστούγεννα ανήκουν στα παιδιά. Μόλις πήρε το δίπλωμα του», έγραψε ο Χάρης Χριστόπουλος κάτω από τη φωτογραφία του γιου του.

γιος χριστοπουλου - μπραντ