Viral ο Χάρης Χριστόπουλος - Εκτός από τα 10 δέντρα σπίτι του, στόλισε και το καρότσι του παιδιού του

Θα πάθετε πλάκα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Viral ο Χάρης Χριστόπουλος - Εκτός από τα 10 δέντρα σπίτι του, στόλισε και το καρότσι του παιδιού του

Ο Χάρης Χριστόπουλος για ακόμη μια φορά απέδειξε πόσο τρυφερός μπαμπάς είναι. Δεν του έφτασε που στόλισε τα 10 δέντρα στο σπίτι του, θέλησε να στολίσει και το καρότσι του παιδιού του και να βγούνε βόλτα.

Ο φωτογράφος και πρώην κριτής του My Style Rocks, διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του με τη σύζυγο του, από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο το μωράκι τους.

Τα φετινά Χριστούγεννα λοιπόν μπορεί να είναι περίεργα λόγω της κατάστασης, ωστόσο θα το γιορτάσουν με το παιδάκι τους και δεν γινόταν ο Χάρης Χριστόπουλος να μην το παρακάνει.

Χάρης Χριστόπουλος παιδί

Να σημειώσουμε πως, σαν σε σπίτι από ταινία του κινηματογράφου μοιάζει το loft που μένουν ο Χάρης Χριστόπουλος και η σύζυγος του, Αννίτα Μπράντ, οι οποίοι έγιναν για πρώτη φορά γονείς πριν από μερικούς μήνες.

Όχι ένα αλλά δέκα δέντρα στόλισε ο Χριστόπουλος στο σπίτι του με την Άνιτα Μπράντ

Το απίστευτο έκανε ο Χάρης Χριστόπουλος αφού στόλισε στο σπίτι του όχι ένα ούτε δύο αλλά δέκα χριστουγεννιάτικα δέντρα για να ευχαριστήσει την γυναίκα του Ανίτα Μπράντ και τον γιό του.

Όπως έχουμε δει ολοένα και περισσότεροι διάσημοι Έλληνες δημοσιεύουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους για να μπουν στο κλίμα τον εορτών. Ο Χάρης Χριστόπουλος όμως, είναι τόσο ευτυχισμένος που φέτος έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς που στόλισε δέκα!

Εμένα ποτέ δεν με ενδιέφερε τόσο πολύ ο στολισμός του σπιτιού και το χριστουγεννιάτικο δέντρο, κάθε χρόνο η Αννουλα στόλιζε το δέντρο και για τους δυο μας..

Φέτος μας ευλόγησε ο θεος, και είμαστε τρεις. Εχουμε το Χριστοπουλακι μας (αν και θα τα θυμάται μόνο από φωτογραφιες ) η Αννα μου είχε πει ποσό θα ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό για το μικρό. Εχθές λοιπόν τους έκανα έκπληξη και ξεκίνησα μόνος το στολισμό. Σήμερα έχω πολύ δουλειά να κάνω. Όταν είδε τα δένδρα η Αννα ξέσπασε σε κλάματα συγκίνησης Δείτε ακόμα το υπέροχο σπίτι του με την Ανίτα Μπραντ.

χάρης χριστόπουλος χριστούγεννα σπίτι