Θέμης Κανέλλος: Έκανε έρωτα και λίγο μετά ανέβασε αυτή την φωτογραφία από το κρεβάτι του

Το έγραψε κιόλας πάνω στην φωτογραφία!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θέμης Κανέλλος: Έκανε έρωτα και λίγο μετά ανέβασε αυτή την φωτογραφία από το κρεβάτι του

Ο Θέμης Κανέλλος κάνει πολύ συχνά τολμηρές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αυτή τη φορά, δε δίστασε να ανεβάσει και μία φωτογραφία που τράβηξε στο κρεβάτι του, λίγο αφού έκανε έρωτα!

Ο πολυσυζητημένος παίκτης του Big Brother είναι εξαιρετικά ενεργός στα social media από την πρώτη κιόλας που αποχώρησε από το ριάλιτι.

Αφού λοιπόν αποκάλυψε με ένα βίντεο όλα όσα έγιναν μέσα στη βίλα του Μεγάλου Αδερφού - δείτε εδώ όλες τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες - ανέβασε και μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει λίγο μετά την ερωτική πράξη!

Θέμης Κανέλλος σχέση

Ο Θέμης Κανέλλος αποκάλυψε πως η Αφροδίτη αυνανιζόταν στο σπίτι του Big Brother

Ο Θέμης Κανέλλος που ξεσήκωσε προσφάτως με την γυμνή φωτογραφία του, πριν από λίγες ημέρες έκανε το δεύτερο youtube βίντεο που αφορά στα όσα έγιναν μέσα στο σπίτι του Big Brother. Αυτή τη φορά απάντησε σε ερωτήσεις του κοινού και μεταξύ άλλων αποκάλυψε για την Αφροδίτη κάτι που κανείς δεν περίμενε.

Η Αφροδίτη ήταν μια από τις έντονες προσωπικότητες του ριάλιτι και πολλοί, μάλιστα, τη θεωρούσαν στην αρχή ως ένα από τα φαβορί, για να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής και ενδεχομένως να πάρει τα 100.000 ευρώ, κάτι που όμως δε συνέβη, αν και πρόσφερε πολλές… ιδιαίτερες στιγμές.

Ο Θέμης ήταν απολύτως ειλικρινής για όσα έγιναν στο σπίτι, επισημαίνοντας πως η Αφροδίτη ήταν η μόνη κοπέλα μέσα στο σπίτι που έπαιζε με τον εαυτό της. Μάλιστα όταν άκουσε την ερώτηση είπε πως θα αποκαλύψει και θα ρωτήσει την Αφροδίτη αν θέλει να μπει αυτό το κομμάτι στο βίντεο, αλλιώς θα το κόψει, κάτι που τελικά δεν έκανε μιας και το βίντεο ανέβηκε με το συγκεκριμένο κομμάτι μέσα.