Μπήκε στο πλατό του Πρωινού ο Γιώργος Λιάγκας μετά από χρόνια

Τον κάλεσε η Φαίη Σκορδά να φάει κεφτεδάκια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μπήκε στο πλατό του Πρωινού ο Γιώργος Λιάγκας μετά από χρόνια

Λίγες μέρες μετά από την επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την μεγάλη επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό, ο παρουσιαστής βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής μετά από χρόνια και η κάμερα τον έδειξε να τρώει κεφτεδάκια!

Λίγο πριν τελειώσει η εκπομπή, η Φαίη Σκορδά πέρασε στην κουζίνα όπου μαγείρεψε κριθαράκι με κεφτεδάκια. Κάποια στιγμή, η κάμερα γύρισε και έδειξε τον Γιώργο Λιάγκα να τρώει πίσω από τα φώτα της εκπομπής.

Η παρουσιάστρια είπε σε κάποια στιγμή ότι το φαγητό γίνεται πάνω στην ώρα, αφού σε λίγο «Έρχεται το παλικάρι». Λίγο μετά η κάμερα γύρισε προς τον Γιώργο Λιάγκα και η Φαίη Σκορδά τον καλωσόρισε, ενώ σήμερα έγινε γνωστό πως η Λίτσα Πατέρα είχε προβλέψει την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό.

Τι είπε η Φαίη Σκορδά για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό

Χθες στην εκπομπή, η παρουσιάστρια έκανε τις πρώτες της δηλώσεις για το γεγονός, έπειτα από ερωτήσεις των συνεργατών της και συγκεκριμένα, μετά από πάσα του Βαγέλλη Περρή.

«Πολλές φορές σε μια τηλεοπτική είδηση βλέπεις ότι υπάρχουν διαρροές και για πολλούς λόγους. Τώρα εντάξει ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα, έγινε πάρα πολύ γρήγορα, ο σταθμός έδειξε ότι είναι ΑΝΤ1. Αν το δω λίγο απ’ έξω, όταν έχεις λίγες ημέρες για να διαχειριστείς μια τέτοια πρόταση, τέτοιες ισορροπίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και το κάνεις με αντανακλαστικά, δείχνει ότι υπάρχει μια βάση, υπάρχουν πολύ καλές δομές σε αυτό το κανάλι. Υπάρχουν γερά θεμέλια, γιατί δεν είναι εύκολο», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Αμηχανία ωστόσο επικράτησε όταν την ρώτησαν από πότε το γνωρίζει, με την παρουσιάστρια ουσιαστικά να λέει πως εκείνη έκανε την πρόταση.

«Τώρα, περιμένετε κάτι να πω; Σαφώς (και το ήξερα). Στον καρπό του, στον σπόρο του. Η απάντηση θα ήταν έβαλα τον σπόρο» είπε μεταξύ άλλων, η Φαίη Σκορδά.

Θυμίζουμε πως φέτος ο Γιώργος Λιάγκας δεν βρισκόταν σε κάποιο τηλεοπτικό πρότζεκτ, παρόλο που είχε συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ.