Ιωάννα Μαλέσκου για τα αρνητικά σχόλια στο Instagram - «Μην μολύνετε τις ζωές των άλλων»

Έξαλλη η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου για τα αρνητικά σχόλια στο Instagram - «Μην μολύνετε τις ζωές των άλλων»

Μέσα από τη σημερινή εκπομπή της, η Ιωάννα Μαλέσκου απευθύνθηκε σε όλους όσους κάνουν αρνητικά σχόλια μέσω Instagram και ξεκαθάρισε, πως με αυτή τους την πράξη το μόνο που καταφέρνουν είναι να μολύνουν τις ζωές των άλλων.

Αφορμή για το ξέσπασμα της παρουσιάστριας στάθηκε το story που ανέβασε η Κατερίνα Στικούδη στο Instagram της, στο οποίο «αδειάζει» όσους σχολιάζουν τα κιλά της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου φάνηκε να είναι πραγματικά πολύ ενοχλημένη με την κατάσταση αυτή και δε δίστασε να το εκφράσει και στον αέρα του Love it.

«Της βγάζω το καπέλο επειδή είναι αντράκι. Αλλά σε κάποιες περιπτώσεις δεν χρειάζεται να απαντάμε αν φάγαμε λίγο παραπάνω ή αν δε φάγαμε. Γιατί δεν πέφτει σε κανέναν λόγος. Από εκεί και πέρα, αν μια γυναίκα θέλει να κάνει ή έχει κάνει προσθετική στήθους, επίσης δεν αφορά κανέναν και αν κάτι δεν μας αρέσει οπτικά, ας το αντιπαρέλθουμε.

Ιωάννα Μαλέσκου love it

Το προφίλ του κάθε προσώπου ακόμη και των δημοσιών προσώπων, είναι προφίλ του. Το να μπαίνουμε και να σχολιάζουμε άσχημα πράγματα γιατί μας δημιουργεί και μια τέρψη, μια ικανοποίηση, μπορεί ευκολά να λυθεί, είτε με το να μπλοκάρουμε ανθρώπους ή με το να διαγράψουμε κάποιο σχόλιο. Μη μπαίνετε στη διαδικασία, μην ακολουθείτε ανθρώπους, μην ακολουθείτε γυναίκες, κυρίως μη μολύνετε ζωές άλλων ανθρώπων.

Αν κάτι δεν σας αρέσει, απλά προχωρήστε. Να πω και κάτι τελευταίο. Τις περισσότερες φορές τα σχόλια που γίνονται, ανεξάρτητα από το που γίνονται είναι από προφίλ που είναι fake ή κλειδωμένοι λογαριασμοί. Όταν θέλετε κάτι να πείτε, φροντίστε και αναλάβετε και την ευθύνη τον λόγων σας» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Σε σχέση η Ιωάννα Μαλέσκου - Και όχι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Μπορεί η Ιωάννα Μαλέσκου, να μην είναι σε σχέση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ωστόσο δεν είναι ούτε και ελεύθερη. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πρώτη φορά πως έχει σύντροφο, χωρίς όμως να δίνει παραπάνω λεπτομέρειες.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα», απάντησε πως δεν τρέχει τίποτα ανάμεσα στην ίδια και τον τραγουδιστή, ενώ, έκανε και την αποκάλυψη που περιμέναμε.

«Θα τα διαβάζει αυτά ο Κωνσταντίνος και θα χαμογελάει! Όχι, δεν υπάρχει κάτι! Όπως κοιτούσα όλο τον κόσμο που ήταν πλησίον μου, έτσι κοιτούσα και τον Κωνσταντίνο», δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου απαντώντας έτσι στις φήμες που κυκλοφορούν.

Ιωάννα Μαλέσκου Κωνσταντίνος Αργυρός

«Οπτικά για πολλούς ανθρώπους λέμε ότι μπορεί να ταιριάζουν φυσιογνωμικά ενδεχομένως, αυτό δε σημαίνει ότι έχουν και κάτι», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια και στην συνέχεια ήρθε η αποκάλυψη πως έχει σχέση.