Βάσω Λασκαράκη: Ευχήθηκε στον Σουλτάτο για τα γενέθλιά του με μία αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο τους

Τα τρυφερά λόγια της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη: Ευχήθηκε στον Σουλτάτο για τα γενέθλιά του με μία αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο τους

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η αγαπημένη ηθοποιός, Βάσω Λασκαράκη θέλησε να ευχηθεί στον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο ο οποίος έχει σήμερα τα γενέθλιά του, με μία αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο τους.

Το ζευγάρι που αρραβωνιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2018, παντρεύτηκε στην πανέμορφη Κρήτη με καλεσμένους μόνο πρόσωπα κοντινά από την οικογένεια τους. Σήμερα... είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ.

«Είναι πολύ δύσκολο. Είναι μια βαθιά προσωπική μάχη με το εαυτό σου, με τον άνθρωπο που έχεις πορευτεί μαζί, με το ότι είσαι μάνα, γυναίκα, σε ποια ηλικία βρίσκεσαι. Περνάς από χιλιάδες ερωτήματα στο κεφάλι σου, απορίες, μάχες προσωπικές, ανασφάλειες, πέφτεις, ξανασηκώνεσαι», είχε πει η Βάσω Λασκαράκη την πρώτη φορά που είχε μιλήσει για τη σχέση τους.

Σήμερα λοιπόν μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και στο Instagram δεν διστάζουν να "τσαλακωθούν" τρολάροντας ο ένας τον άλλον.

Έτσι λοιπόν η ηθοποιός ευχήθηκε στον αγαπημένο της, με τον πιο τρυφερό τρόπο!

«Χρόνια πολλά στον πιο γοητευτικό και απρόβλεπτο άντρα… στον άντρα μου. Χρόνια πολλά και όμορφα αγάπη μου να σε χαίρομαι. Ο Θεός να σου δίνει κουράγιο να με αντέχεις».

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος

Από τη μεριά του, ο Λευτέρης Σουλτάτος ανέβασε μία δική του φωτογραφία και έγραψε:

«Σαν σήμερα… 13/01/19… ε ναι σήμερα κλείνω ένα χρόνο ακόμα ζωής είναι άδικο αυτός ο χρόνος με τόσους περιορισμούς με τόση αδράνεια τόση δημιουργικότητα να χρεώνεται στο σύνολο της ηλικίας μου οπότε αποφασίζω να παραμένω 29!!! Ουδέν σχόλιο».

Λευτέρης Σουλτάτος γενέθλια

Έτσι ευχήθηκε ο Σουλτάτος στην Βάσω Λασκαράκη για την γιορτή της

Ο Λευτέρης Σουλτάτος ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ευχήθηκε στην γυναίκα της ζωής του Βάσω Λασκαράκη για την ονομαστική την γιορτή με τον πιο γλυκό τρόπο.

Οι δυο τους είναι πολύ ενεργοί στα social media και πολύ συχνά ανεβάζουν κοινές τους φωτογραφίες. Πριν λίγες μέρες μάλιστα, η Βάσω ακολούθησε μια συνταγή του και το μοιράστηκε. Αυτή τη φορά ο Σεφ ανέβασε μια φωτογραφία την Βάσω Λασκαράκη.

Στην λεζάντα για ακόμα μια φορά έγραψε τις πιο γλυκές του ευχές :«Χρόνια πολλά αγάπη μου … όταν γελάς εσύ γελάω κι εγώ όταν είσαι χαρούμενη εσύ είμαι και εγώ κι αν είσαι λυπημένη θα είμαι πάντα εγώ εκεί τίποτα μην σου συμβεί. Καλή Χρονιά να έχουμε!»

σουλτάτος λασκαράκη γιορτή