Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τη ρώτησαν on air για το πιο περίεργο μέρος που έχει συνευρεθεί με άνδρα

Τα έσπασε όλα στο πλατό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τη ρώτησαν on air για το πιο περίεργο μέρος που έχει συνευρεθεί με άνδρα

Στη σημερινή εκπομπή της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δέχθηκε μία εξαιρετικά πικάντικη ερώτηση από την Φωτεινή Πετρόγιαννη, η οποία θέλησε να μάθει για το πιο περίεργο μέρος, στο οποίο έχει συνευρεθεί ερωτικά με κάποιον άνδρα.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια εξηγούσε τα πάντα για τη νέα στήλη της εκπομπής, στην οποία ο καλεσμένος έχει το δικαίωμα να μην απαντήσει σε μία μόνο ερώτηση και αντ΄αυτού, να σπάσει μία κούπα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ζήτησε τότε από τη συνεργάτιδά της να της κάνει μία ερώτηση και η Φωτεινή Πέτρόγιαννη της είπε: «Ωραία, θα παντρευτείς με τον Snikαρο;».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik

«Ρώτα κάτι πιο juicy καλέ! Αυτό με ρωτάνε κάθε μέρα. Κάτι άλλο;», απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία σίγουρα δεν περίμενε την ερώτηση που ακολούθησε, ενώ χθες αποκάλυψε και το παρατσούκλι που έχει δώσει στον καλό της.

«Ποιο είναι το πιο περίεργο μέρος, στο οποίο έχεις συνευρεθεί ερωτικά με άνδρα;», ρώτησε η Φωτεινή Πετρόγιαννη και η Ηλιάνα έσπασε την κούπα στο πλατό.

Pop Up: Έφυγε από την εκπομπή της Παπαγεωργίου ο Τζωρτζάτος - «Κρατάω μόνο τα καλά»

Οριστική είναι η αποχώρηση του Παναγή Τζωρτζάτου, από το Pop Up, την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Μάλιστα, το ρεπορτάζ του Vanda's blog, επιβεβαιώθηκε, αφού όπως σας είχαμε γράψει, ο δημοσιογράφος όδευε προς την έξοδο.

Ο ALPHA κάνει αλλαγές στην μεσημεριανή εκπομπή και μια από αυτές ήταν η αποχώρηση του ραδιοφωνικού παραγωγού, από το πάνελ, αφού δεν θέλησε να βγαίνει στον αέρα μια φορά την εβδομάδα.

Την αποχώρηση του ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagam με μια φωτογραφία του απλό το πλατό με τους συνεργάτες του.

«Ο κύκλος του Pop Up σήμερα για εμένα κλείνει, μπορεί λίγο πιο νωρίς από όσο περίμενα αλλά οι κύκλοι είναι για να κλείνουν και να ανοίγουν άλλοι!! Τα «γιατί» και τα «πως» και τα «αλλά» πραγματικά δεν έχουν καμία σημασία! Κρατάω μόνο τα καλά, γνώρισα ξεχωριστούς ανθρώπους, επαγγελματίες την Ηλιάνα που είναι το πιο γλυκό και καλόκαρδο πλάσμα που υπάρχει, την Αφροδίτη, την Φωτεινή, τον Κωνσταντίνο, τον Στελλάκο μου, την Ελεάνα, την Νανά και πολλούς ακόμα! Μοιράστηκα μαζί τους την πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου και μόνο για αυτό θα μείνουν για πάντα στην καρδιά μου… Καλή συνέχεια, εύχομαι τα καλύτερα για όλους… πάμε για άλλα», έγραψε.

Pop Up Παπαγεωρφίου αποχώρηση Τζωρτζάτου