Μάγδα Κοπαλίδου: Έκανε σύμφωνο συμβίωσης με τον αγαπημένο της η πρώην παίκτρια του MasterChef

«Είμαι κατά του γάμου»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μάγδα Κοπαλίδου: Έκανε σύμφωνο συμβίωσης με τον αγαπημένο της η πρώην παίκτρια του MasterChef

Η Μάγδα Κοπαλίδου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον προηγούμενο κύκλο του MasterChef, μίλησε στην εκπομπή Pop Up και αποκάλυψε πως έκανε σύμφωνο συμβίωσης με τον αγαπημένο της σύντροφο.

Η παίκτρια κατάφερε να ξεχωρίσει με τις ικανότητές της στο παιχνίδι και η αλήθεια είναι ότι ήταν μία από τις αγαπημένες παίκτριες του κοινού αφού σπάνια συμμετείχε σε ίντριγκες.

Η ίδια αναφέρθηκε στην απόφασή της να κάνει σύμφωνο συμβίωσης, αφού όπως είπε είναι κατά του γάμου, ενώ σήμερα αποκάλυψε ότι παντρεύεται και ο Γιώργος Ορφανός.

«Το MasterChef ήταν μια φανταστική εμπειρία. Λίγο τρομακτική μέχρι να πάρω το κολάι με τα γυρίσματα, τις κάμερες, τα φώτα. Όμως θα το έκανα ξανά χθες! Εγώ πέρασα πολύ καλά αλλά κάποιοι πιέστηκαν. Η Κατερίνα είχε μετακομίσει στο σαλόνι, γιατί δεν άντεχε. Όταν αποχώρησα έπαθα μια μίνι κατάθλιψη.

Μάγδα Κοπαλίδου MasterChef

Τα είχα βάψει μαύρα. Είμαι κατά του γάμου, ούτε σύμφωνο συμβίωσης λέγαμε να κάνουμε. Αλλά τελικά το κάναμε, αλλάζουν οι καιροί. Αποφασίσαμε να το επισημοποιήσουμε για να κάνουμε και ένα παιδί. Ίσως μια μέρα να κάνω και ένα πάρτι, να φάμε να πιούμε…» αποκάλυψε η Μάγδα του MasterChef.

Αυτό είναι το τρέιλερ του νέου κύκλου του MasterChef

Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για τον νέο κύκλο του MasterChef και η αλήθεια είναι ότι κερδίζει την πρωτιά για ακόμη μια φορά στην πρωτοτυπία και στο χιούμορ.

Τέσσερις κουκουλοφόροι απαγάγουν και δένουν τους τρεις κριτές (Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο) ενώ αυτοί όσο είναι δεμένοι αναρωτιούνται ποιοι είναι στην πραγματικότητα οι κουκουλοφόροι.

Παράλληλα, απορούν βρίσκουν μπροστά τους μία τηλεόραση με δηλώσεις του Σωτήρη Κοντιζά από τον τελευταίο κύκλο του μαγειρικού ριάλιτι, κάτι που τους κάνει να πιστεύουν ότι είναι είναι δοκιμασία γευσιγνωσίας.

Τελικά, πίσω από τις κουκούλες βρίσκονται οι νικητές των τεσσάρων κύκλων του σόου, που διαφωνούν μεταξύ τους για το ποια σεζόν ήταν η καλύτερη.

Αποφασίζουν, εν τέλη, να φύγουν και να παρατήσουν τους κριτές ενώ ο Σωτήρης Κοτιτζάς λέει: Ξεχάστε ότι ξέρετε, στο MasterChef 5 δεν θα είναι τίποτα το ίδιο! Στο μεταξύ, ποιος πρώην παίκτης του μαγειρικού ριάλιτι βγήκε θετικός στον κορωνοϊό;

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του MasterChef