Η Ζήνα Κουτσελίνη απαντά για τον ανταγωνισμό - «Στο τέλος θα φανεί αν σε έφαγαν ή τους έφαγες»

Η αναφορά της στην Τατιάνα Στεφανίδου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Ζήνα Κουτσελίνη απαντά για τον ανταγωνισμό - «Στο τέλος θα φανεί αν σε έφαγαν ή τους έφαγες»

Η Ζήνα Κουτσελίνη το πρωί της Τετάρτης μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε και αναφέρθηκε στον φετινό τηλεοπτικό ανταγωνισμό.

Η παρουσιάστρια «εντοπίστηκε» στα γυρίσματα του «The 2night show» όπου και βρέθηκε καλεσμένη και αναφέρθηκε σε ένα άτυχο γεγονός που διαδραματίστηκε με τις «Σφήκες» -δείτε εδώ-.

Η Ζήνα Κουτσελίνη είπε αρχικά: «Δεν έχω φύγει ποτέ από τηλεοπτικό πλατό. Αντιθέτως, έχω συγκρατήσει ανθρώπους ως Διευθύντρια Προγράμματος ή αρχισυντάκτρια για να μην φύγουν. Ο Γρηγόρης το προσπάθησε με εμένα, αλλά δεν γινόταν. Είχα έναν εσωτερικό θυμό, που δεν θα ήμουν καλή και δεν θα δικαιολογούσε στον κόσμο γιατί έβγαζα αυτό το θυμό. Δεν περίμενα, βέβαια, όλο αυτό να πάρει τη διάσταση που πήρε.

Αυτό δεν στο κρύβω. Νόμιζα ότι θα τελείωνε εδώ, αλλά δυστυχώς και για τους δυο μας πήρε αυτή τη διάσταση που πήρε και μετά δεν μπορούσαμε να το μαζέψουμε. Οι "Σφήγγες" δεν μου έστειλαν ποτέ μήνυμα για μία συγγνώμη. Ενδεχομένως, όμως, και εκείνες να ένιωθαν άβολα, φοβούμενες ότι θα τους το έκλεινα».

Έπειτα, αναφέρθηκε και στον ανταγωνισμό: «Τα προγνωστικά μου φέτος λένε ότι όποιος μείνει μέχρι το τέλος, θα είναι ο τυχερός της χρονιάς. Θα πάρει το χρυσό φλουρί της πόλης. Κάθε μέρα η τηλεόραση είναι ένας αγώνας. Υπάρχουν τα δύσκολα και τα εύκολα. Μετράς στο τέλος της χρονιάς αν σε έφαγαν ή τους έφαγες.

Γενικά, παρακολουθώ τα πάντα. Αν η Τατιάνα Στεφανίδου δεν ήταν στον Alpha, θα ήταν σε κάποιο άλλο κανάλι. Άρα, δεν μπορείς να πεις ότι σβήνω την Τατιάνα Στεφανίδου από τον χάρτη γιατί θα είναι κάπου αλλού. Το θέμα είναι να είσαι ανταγωνιστής, αλλά με αξιοπρέπεια. Αυτό για μένα είναι το σημαντικό».

«Σούσουρο» με τη Ζήνα Κουτσελίνη - «Θα τις φάω με διαφορά στήθους»

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Πάμε Δανάη και το μόνο σίγουρο είναι πως θα προκληθεί κανονικό «σούσουρο» με τις δηλώσεις της για τις ανταγωνίστριες της, με την ίδια να ξεκαθαρίζει πωςέχει σκοπό να τις φάει με διαφορά στήθους.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνουν οι εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση ενώ μίλησε συγκεκριμένα για την Ιωάννα Μαλέσκου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Όποιος καταφέρει και τελειώσει τη φετινή σεζόν, από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 3 το μεσημέρι στο 12% θα είναι και νικητής αυτή τη χρονιά, σε μέσο όρο στο νεανικό κοινό μιλάμε πάντα, που αυτό είναι και το ζητούμενο. Όμως για μένα το γενικό σύνολο βγάζει τους νικητές. Αν κάποιος κάνει στο νεανικό κοινό 10% και στο γενικό σύνολο 3%, απευθύνεται σε πολύ μικρό κοινό», είπε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη, ενώ πριν από λίγο καιρό είχε σχολιάσει και την επιστροφή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Και για την Ιωάννα Μαλέσκου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου τόνισε: «Είναι δυο κορίτσια που δίνουν τον αγώνα τους, πρέπει να τους δοθεί και χώρος και χρόνος για να αναπτυχθούν σωστά. Παρ' όλα αυτά όμως είναι δυο όμορφες γυναίκες, υπερτερούν εμού, αλλά θα τις φάω με διαφορά στήθους».