Η Ζήνα Κουτσελίνη «αδειάζει» την Τατιάνα Στεφανίδου - «Να δούμε πόσοι θα αντέξουν»

Έτσι σχολίασε τη συνεργασία της με τον ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ζήνα Κουτσελίνη «αδειάζει» την Τατιάνα Στεφανίδου - «Να δούμε πόσοι θα αντέξουν»

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων, δε δίστασε να «αδειάσει» την Τατιάνα Στεφανίδου και την συμφωνία της με τον ALPHA, ξεκαθαρίζοντας πως ήταν πολλοί αυτοί που βρέθηκαν απέναντί της αλλά λίγοι άντεξαν.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην επιστροφή της Τατιάνας Στεφανίδου στην ελληνική τηλεόραση και στο γεγονός πως οι δυο τους θα βρεθούν η μία απέναντι από την άλλη, ενώ μεταξύ άλλων σχολίασε και το περιστατικό με τις «Σφήκε».

Αυτά είπε η Ζήνα Κουτσελίνη για την Τατιάνα Στεφανίδου

«Εγώ είμαι ένας άνθρωπος εργάτης. Δε τα βρίσκω έτοιμα. Θα έχει ενδιαφέρον η Τατιάνα. Σε αυτή τη ζώνη που βρισκόμαστε εμείς, έχουν περάσει όλοι απέναντί μας. Έρχεται απέναντί μας μία παλιά. Είμαστε όλοι μια παρέα και αυτοί που πάντα μας ακολουθούν είναι οι άνθρωποι που ξέρουν τι θέλουν από εμάς.

Για εμένα δεν υπάρχουν αντίπαλοι αλλά καλές και κακές εκπομπές. Ξέρουμε τι είναι η Τατιάνα, λες να τη φοβόμαστε; Εγώ δεν φοβάμαι κανένας. Ο συγκεκριμένος όμιλος αποφάσισε να βάλει δύο παρόμοιες εκπομπές μαζί για να σας συντρίψουμε όλους. Θέλω να πιστεύω πως θα το απογειώσουμε πριν ξεμαλλιαστούμε. Η τηλεόραση είναι κούρσα, θα δούμε στο τέλος της σεζόν ποιος θα τελειώσει γιατί κάποιοι δεν κατάφεραν.», είπε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη στην κάμερα του Open.

Μιας και είπαμε για την Τατιάνα Στεφανίδου και τη συνεργασία της με τον ALPHA, δείτε εδώ τι αποκάλυψη έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τους συνεργάτες της.

Τι δήλωσε από τη μεριά της η Τατιάνα Στεφανίδου για τη συμφωνία της με τον ALPHA

«Θα σας μεταφέρω μόνο το συναίσθημά μου, γιατί τα υπόλοιπα θα αφήσω να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις από το κανάλι. Εγώ μπορώ να σας μιλήσω για το συναίσθημα μόνο. Θέλω να σας πω, πως σε αυτό το κτίριο που βλέπετε, εργαζόμουν πέντε ολόκληρα χρόνια, γιατί εδώ στεγαζόταν το Star.

Όταν πέρασα το κατώφλι του κτιρίου, ένιωσα μια γλυκιά οικειότητα, μια ασφάλεια, σαν να γυρίζω στο σπίτι μου. Και αυτό είναι ένα πάρα πολύ ωραίο συναίσθημα.

Δε θα δώσω πληροφορίες για το αν συζήτησα με άλλα κανάλια. Θέλω να σας ευχαριστήσω και να δώσω πλέον τον λόγο πλέον στο κανάλι, το οποίο θα κάνει αυτό τις ανακοινώσεις, όπως εκείνο θεωρεί πως είναι πρέπον» τόνισε η Τατιάνα Στεφανίδου.