Νίκος Μουτσινάς: «Την Δευτέρα τα κανάλια να μην βγάλουμε εκπομπή έτσι που γύρισε ο Λιάγκας!»

Σχολίασε την επιστροφή του παρουσιαστή στο Πρωινό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Μουτσινάς: «Την Δευτέρα τα κανάλια να μην βγάλουμε εκπομπή έτσι που γύρισε ο Λιάγκας!»

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο Νίκος Μουτσινάς στην διάρκεια του Καλό Μεσημεράκι προκάλεσε τα κανάλια να μην κάνουν εκπομπή την Δευτέρα, μιας και επιστρέφει ο Γιώργος Λιάγκας.

Σούσουρο έχει δημιουργηθεί εδώ και δύο μέρες μετά την ανακοίνωση της συνύπαρξης Φαίης Σκορδά και Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό. Φυσικά, το γεγονός αυτό δεν μπορούσε να το παραλείψει ο Νίκος Μουτσινός και μάλισταα ναφέρθηκε δύο φορές σε αυτή την τηλεοπτική επιστροφή.

Ο παρουσιαστής είπε αρχικά: «Η επανάφιξη του Γιώργη στο Πρωινό έχει φέρει αναμπουμπούλα. Επανένωση; Ούτε επανένωση είναι;

Κι άμα γίνει;», ρώτησε ο Στέλιος Κλώνος για επανένωση του πρώην ζευγαριού με τον Μουτσινά να απαντά: «Άμα γίνει θα γίνει τη νέα σεζόν. Δεν τα καις όλα παιδιά σε μια χρονιά. Ξυπνήστε λίγο! Τηλεόραση κάνουμε»!

Λίγη ώρα αργότερα ο παρουσιαστής ανέφερε ξανά την επιστροφή του Λιάγκα: «Θα είναι από Δευτέρα; Εθνική εορτή! Προκαλώ, όλα τα κανάλια τη Δευτέρα να μη βγάλουμε εκπομπή, έτσι που γύρισε ο Γιώργος Λιάγκας. Ημιρεπό, σαν του Αγίου Πνεύματος».

Nίκος Μουτσινάς: Σχολίασε την τηλεοπτική επανένωση Σκορδά - Λιάγκα - "Χώρια στην ζωή ,παρέα στη TV"

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το γεγονός πως ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στο Πρωινό μαζί με τη Φαίη Σκορδά.

Μάλιστα ο παρουσιαστής φάνηκε πραγματικά σοκαρισμένος λέγοντας:

«Είμαι σε σοκ. Τι βόμβα μεγατόνων ήταν αυτή! Πόσα χρόνια πίσω; Είχα μαλλιά; Δεν ξέρω. Πόσο παλιά είναι αυτό; Αδιανόητο! Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά ξανά μαζί στο Πρωινό. Τον Ουγγαρέζο σκέφτομαι μόνο, είναι σε λάθος εκπομπή αυτή τη στιγμή. Δεν πειράζει όμως, όλα καλά. Χώρια στη ζωή, παρέα στην TV.

Μέχρι τώρα ήταν σαν όλα τα ζευγάρια που έχουν κάνει πρωινό. Τώρα θα είναι το πρώτο ζευγάρι που έχει χωρίσει και ξανακάνει πρωινό. Ανοίγει νέος κύκλος». Την "επανένωση" του τηλεοπτικού ζευγαριού σχολίασε και η Λίτσα Πατέρα.