Ο Θοδωρής Φέρρης απαντά στις φήμες για την σχέση του με την Ιλένια - «Τι να σας πω, αφού..»

Έτσι αντέδρασε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Θοδωρής Φέρρης απαντά στις φήμες για την σχέση του με την Ιλένια - «Τι να σας πω, αφού..»

Ο Αρτ και η κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου τσάκωσε τον Θοδωρή Φέρρη ο οποίος μέσα σε όλα απάντησε για τις φήμες περί σχέσης με τη Ιλένια Ουίλιαμς.

Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στα γυρίσματα του νέου video clip του γνωστού τραγουδιστή και ο ίδιος αναφέρθηκε τόσο στην Ιλένια όσο και το βίντεο κλιπ.

Ο Θοδωρής είπε χαρακτηριστικά: «Ακόμα κι αν όλα έχουν σταματήσει για εμάς αυτή την περίοδο, δεν μπορούμε να σταματήσουμε τη δημιουργία και τη δουλειά μας. Το τραγούδι μου είναι δημιούργημα του Νίνο. Είναι ένας άνθρωπος που θέλει να δημιουργεί συνεχώς, είτε με κάμερα, είτε με στυλό, είτε με κιθάρα.

Δημιουργεί πάντα. Γυρίζουμε το βίντεο κλιπ με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Πρέπει ο τραγουδιστής να είναι και λίγο ηθοποιός. Δεν νομίζω ότι είμαι τόσο καλός ηθοποιός εγώ, προσπαθώ με τις οδηγίες του Νίνο και του Γιάννη Παπαδάκου», είπε για το νέο του video clip.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε και στην Ιλένια Ουϊλιαμς και στην φημολογούμενη σχέση τους: «Τι να σας πω; Αφού δεν ισχύει. Αφού δεν ισχύει τι να κάνω;» ενώ στην Ιλένια αναφέρθηκε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Τι απαντά η Ιλένια για τις φήμες;

Στο Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου έδωσε συνέντευξη η Ιλένια Ουίλιαμς, η οποία μίλησε για την περίοδο που νόσησε από κορωνοϊό, ενώ μίλησε και για την προσωπική της ζωή ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα καθώς πολλοί την ήθελαν ζευγάρι με τον Θοδωρή Φέρρη μετά τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Η αποκάλυψη της Ιλένιας Ουίλιαμς για την προσωπική της ζωή:

"Όχι, δεν είμαστε ζευγάρι με τον Θοδωρή Φέρρη. Προσπαθώ να κρατήσω την προσωπική μου ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Προσωπική ζωή και δουλειά δεν ταιριάζουν και πάρα πολύ. Έχω εστιάσει περισσότερο στη δουλειά και έχω αφήσει τα προσωπικά σε δεύτερη μοίρα. Είχα πολλά χρόνια να μείνω μόνη μου και μου χρειαζόταν", είπε η Ιλένια Ουίλιαμς.

Οι φωτογραφίες του Φέρρη και της Ιλένιας που φούντωσαν τις φήμες περί σχέσης

Ο φακός του YouWeekly.gr "συνέλαβε" τους δυο τους σε τρυφερά τετ-α-τετ και έκτοτε, οι φήμες για τη σχέση τους γίνονται όλο και πιο έντονες, χωρίς να έχει πάρει ωστόσο κανένας από τους δύο θέση για το θέμα.

Η παρουσιάστρια επισκέφθηκε το κέντρο όπου εμφανίζεται και εκείνος σε κάποια στιγμή κατέβηκε από τη σκηνή, την πλησίασε και της τραγούδησε, πλησιάζοντας πολύ κοντά στο πρόσωπό της.

Ιλένια Ουίλιαμς σχέσηΙλένια Ουίλιαμς Θοδωρής Φέρρης σχέση