Μαρία Μπακοδήμου: «Το χειρότερο φλερτ που έχω δεχτεί είναι με χαρτάκι που έγραφε 24 ώρες στη διάθεση σου»

Αποκαλύπτει μια εμπειρία που την «στοίχειωσε»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρία Μπακοδήμου: «Το χειρότερο φλερτ που έχω δεχτεί είναι με χαρτάκι που έγραφε 24 ώρες στη διάθεση σου»

Το μεσημέρι της Τετάρτης η Μαρίας Μπακοδήμου αποκάλυψε στο “Style Me Up” το χειρότερο φλερτ που έχει δεχθεί ποτέ από άντρα.

Στην διάρκεια της εκπομπής, η Μαρία Μπακοδήμου ρωτήθηκε από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ποιο είναι το καλύτερο αλλά και το χειρότερο φλερτ που έχει δεχθεί.

Έτσι, η παρουσιάστρια δήλωσε πως παρόλο που δεν θυμάται το καλύτερο φλερτ που έχει δεχθεί, σίγουρο της έχει μείνει στο μυαλό το χειρότερο.

Η Μαρία Μπακοδήμου που πρόσφατα υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού είπε χαρακτηριστικά: «Τι μου έχει τύχει; Θα σου πω μέσα στη διάρκεια της ημέρας. Μου έγινε κάτι τελευταία και αυτό σκεπτόμουν ότι είναι το καλύτερο που με έχει τύχει, αλλά το ξέχασα.

Το χειρότερο το θυμάμαι. Το χειρότερο είναι χαρτάκι με τηλέφωνο, που μου το δίνει και μου λέει: “24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα στη διάθεση σου. Εντάξει πασέ.»

Άγριο ξέσπασμα από την Μαρία Μπακοδήμου - «Βαρέθηκα να ακούω για το..»

Το πρωί της Πέμπτης και λίγες ώρες πριν το φαντασμαγορικό live του J2US η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε στην κάμερα του Πρωινού αποκαλύπτοντας πως έχει βαρεθεί να ακούει σχόλια για το.. ντεκολτέ της!

Η παρουσιάστρια του Style me up μίλησε, μέσα σε όλα, για τους γιους της που είναι τώρα φαντάροι αλλά και για τα σχόλια που συνεχώς ακούει αναφορικά με το ντεκολτέ της ενώ και ένας χαμός έγινε με το Open και την ίδια.

Η Μαρία Μπακοδήμου είπε χαρακτηριστικά: «Στην αρχή ήταν πολύ συγκινητικό που οι γιοι μου πήγαν φαντάροι. Μετά το συνηθίζεις. Τα παιδιά θα τραβήξουν τις ζωές τους. Είναι λίγο βαρύ για τις μαμάδες. ..»

Ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στα σχόλια που έχει κουραστεί να ακούει: «Βαρέθηκα να ακούω για το ντεκολτέ μου. Το βρίσκω πολύ σεξιστικό να μιλάμε για μια γυναίκα για το πώς θα ντυθεί και πώς θα είναι. Όπως της αρέσει θα είναι! Γιατί πρέπει μια γυναίκα να δώσει λογαριασμό για το πώς θα ντυθεί».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω