Γιώργος Αγγελόπουλος: Έκανε τους πάντες να μιλάνε για το βίντεο που ανέβασε στο τικ τοκ

Προκάλεσε ξανά χαμό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Αγγελόπουλος: Έκανε τους πάντες να μιλάνε για το βίντεο που ανέβασε στο τικ τοκ

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξέρει πολύ καλά πως να προκαλεί χαμό και το απέδειξε με ένα βίντεο που δημοσίευσε στο tik tok.

Ο νικητής του πρώτου Survivor φαίνεται να διασκεδάζει την καραντίνα και να διαχειρίζεται με χιούμορ και διάθεση τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει αποδείξει πόσο χιούμορ διαθέτει αλλά και πόση αισιοδοξία.

Πριν μερικές ημέρες λοιπόν, ο Αγγελόπουλος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok ένα βίντεο που υποδύεται τον Στάθη Ψάλτη προκειμένου να μας δείξει τα αποτέλεσμα που άφησε πίσω του το πρώτο Lockdown.

Φυσικά, τα likes, τα σχόλια αλλά και τα views είναι χιλιάδες! Ωστόσο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκάλυψε και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Γιώργος Αγγελόπουλος βίντεο τικ τοκ

Γιώργος Αγγελόπουλος: Γιορτάζει και κάνει τον προσωπικό του απολογισμό - "Τι αξία θα είχε..."

Τα γενέθλια του έχει σήμερα 8 Ιανουαρίου ο Γιώργος Αγγελόπουλος και με αφορμή αυτό έκανε μια ανάρτηση στην οποία κάνει τον προσωπικό του απολογισμό.

Τον Γιώργο τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο survivor και έκτοτε μας απασχόλησε μέσα από τις δραστηριότητες του, δείτε μάλιστα σήμερα ποια είναι η σχέση του με τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Σήμερα γίνεται πια 39 χρονών και σίγουρα τα πράγματα δεν είναι όπως τα έβλεπε στα 18, όπως λέει και ο ίδιος.

«39 χρόνια μετά για μένα, και υποψιάζομαι, για τον καθένα, η ζωή να αποδεικνύεται μια συνεχής πρόκληση, όπου η ταυτότητα του ανθρώπου σπάζει και ξαναχτίζεται, χαλάει και ξαναφτιάχνεται. Είμαστε ταυτόχρονα το δημιούργημα και τα ερείπια της διαδικασίας αυτής.

Πιθανόν να είναι ευτύχημα. Αλλιώς, τι αξία θα είχε η ζωή αν αυτό που γίναμε με το που αγγίξαμε την ενηλικίωση, είναι το τελικό αποτέλεσμα, σε ένα δρόμο πολύ πιο μακρύ από τα δεκαοκτώ μας χρόνια; Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την ύπαρξη σας και τη σχέση σας» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε τη φωτογραφία του Γιώργου Αγγελόπουλου

ντάνος