Φαίη Σκορδά: Γεμάτο χρώματα το δωμάτιο των γιών της - Έτσι περνούν τα βράδια τους

Δείτε τη φωτογραφία

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Γεμάτο χρώματα το δωμάτιο των γιών της - Έτσι περνούν τα βράδια τους

Η Φαίη Σκορδά περνάει πολύ χρόνο με τα δύο της παιδιά όσο δεν βρίσκεται στο πλατό του Πρωινού και πολύ συχνά μοιράζεται με τους followers της προσωπικές τους στιγμές.

Η παρουσιάστρια - που πολύ σύντομα θα τη βλέπουμε μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό - ανέβασε μια φωτογραφία με τον μικρότερο γιό της στο δωμάτιο του. Εκεί βλέπουμε τον χρωματιστό τοίχο που έχουν φτιάξει και δίνει μια χαρούμενη νότα στην ατμόσφαιρα.

Η αδυναμία της στα παιδιά της δεν κρύβεται και πάντα τα προστατεύει όσο καλύτερα μπορεί. Στη φωτογραφία η λεζάντα λέει "My Treasure" ή αλλιώς "Ο θησαυρός μου" και τους βλέπουμε να περνούν τα βράδια της καραντίνας παίζοντας παρέα.

σκορδα δωματιο

Φαίη Σκορδά: Στο σπίτι της έχει κολλήσει στον τοίχο τεράστια φωτογραφία - αφίσα με τα παιδιά της

Κλεισμένη στο σπίτι της έμεινε η Φαίη Σκορδά το Σαββατοκύριακο, περνώντας τις ημέρες των Χριστουγέννων με τα πολύ κοντινά της πρόσωπα. Ωστόσο, έχοντας βρει λίγο χρόνο ξάπλωσε για να δει την αγαπημένη της σειρά στο Netflix. Στο story όμως που δημοσίευσε παρατηρήσαμε την διακόσμηση του δωματίου της. Αφού στον τοίχο έχει κολλήσει μια φωτογραφία - αφίσα με τα παιδιά της.

Η παρουσιάστρια, έχει τεράστια αδυναμία στους γιους της και λατρεύει να περνάει τον ελεύθερο χρόνο της μαζί τους. Κάνουν διάφορες δραστηριότητες, ενώ όπως έχουμε δει ο μεγάλος της γιος είναι χειμερινό κολυμβητής σαν τον μπαμπά του και τα Χριστούγεννα πήγαν για μπάνιο στη θάλασσα.

Το Σάββατο το βράδυ ωστόσο, η Φαίη Σκορδά το πέρασε όπως είπαμε στο κρεβάτι της και όπως θα δείτε μπορεί τα παιδιά της να μην ήταν δίπλα της, τα έβλεπε ωστόσο στην αφίσα.

σπίτι φαίης σκορδα