Νίκος Κοκλώνης: Αποκάλυψε πως νόσησε και ο ίδιος από κορωνοϊό - "Ακούγεται εύκολο. Είναι δύσκολο."

"Έτρωγα ταμπάσκο και το ένιωθα σαν να τρώω χαρτί"

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Νίκος Κοκλώνης: Αποκάλυψε πως νόσησε και ο ίδιος από κορωνοϊό -

Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε στα Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε για το J2US που στα πρώτα επεισόδια 12 συμμετέχοντας νόσησαν από κορωνοϊό αλλά και την δική του περιπέτεια.

Ο παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός μίλησε για όλα χωρίς δισταγμούς ενώ ήδη έχει εκφράσει την επιθυμία του να ξεκινήσει πάλι το J2US.

«Ξεκινάμε το 2ο J2US, κάνουμε τα πρώτα 2-3 επεισόδια κι έχουμε κρούσματα. Εμείς κάνουμε κάθε φορά τεστ. Σάββατο τελειώνει το Just, Κυριακή πάω για ένα καφέ και νιώθω σαν να έχω κρυώσει. Λέω μάλλον κρύωσα γιατί έβαζα το air condition το βράδυ. Κάνω τεστ τη Δευτέρα, αρνητικός εγώ. Κάνουν τεστ όλοι και έχουμε 12 κρούσματα.

Ξαναέκανα τεστ και ήταν αρνητικό. Αρχίζει να με πονάει η μέση μου… Κάνω μοριακό βγαίνει θετικό. Δεν έχω γεύση και οσμή. Ακούγεται εύκολο. Είναι δύσκολο. Θυμάμαι έπαιρνα το ταμπάσκο το έριχνα στο στόμα μου και δεν καταλάβαινα τίποτα. Είναι σαν να τρως χαρτί. Το πέρασα έτσι, χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. Το πέρασαν και οι άλλοι και επιστρέψαμε» είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Κοκλώνης.

Επιστρέφει με νέο ριάλιτι ο Νίκος Κοκλώνης

Μπορεί πριν από λίγες μόνο εβδομάδες να έριξε αυλαία το J2US, ωστόσο ο Νίκος Κοκλώνης φαίνεται πως είναι έτοιμος να επιστρέψει με ένα νέο ριάλιτι show, το οποίο ενδέχεται να ξεκινήσει με τη νέα σεζόν, δηλαδή τον προσεχή Σεπτέμβρη.

Όπως ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής Pop Up, ο παρουσιαστής έχει κάνει δικά του τα δικαιώματα του Fame Story και έχει εκφράσει την επιθυμία του να το ξεκινήσει, χωρίς ωστόσο να είναι ακόμα γνωστό το κανάλι με το οποίο πρόκειται να συνεργαστεί.

Παρόλο που είχε εκφράσει την επιθυμία του να κάνει ένα νέο J2US τον Φλεβάρη, ο Νίκος Κοκλώνης φαίνεται πως έχει εστιάσει την προσοχή στο ιστορικό μουσικό ριάλιτι, το οποίο επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση.

Βέβαια, ο τηλεοπτικός παραγωγός και παρουσιαστής βρίσκεται ανάμεσα σε δύο κόνσεπτ. Το ένα πρόκειται για το γνωστό σε όλους "Fame Story" και το άλλο για το πρωτοεμφανιζόμενο reality μακιγιάζ, “Glow Up”.