Νίκος Κοκλώνης: Μίλησε για τη χρεοκοπία του - "Δεν είχα λεφτά ούτε για εισιτήριο λεωφορείου"

Η κίνηση του Τρύφωνα Σαμαρά στις δύσκολες στιγμές του

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Νίκος Κοκλώνης: Μίλησε για τη χρεοκοπία του -

Στην Ελεονώρα Μελέτη έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης ο Νίκος Κοκλώνης και αναφέρθηκε στην χρεοκοπία που τον σημάδεψε λίγα χρόνια πριν.

Ο παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός μίλησε για όλα χωρίς δισταγμούς ενώ ήδη έχει εκφράσει την επιθυμία του να ξεκινήσει πάλι το J2US.

"Δεν είχα τίποτα. Δεν είχα χρήματα για να πληρώσω το εισιτήριο του λεωφορείου. Κανείς ωστόσο δεν πρέπει να δέχεται πως έχει χάσει το παιχνίδι, δες εμένα, μηδέν λεφτά αν έχει κάποιος, αν το πιστέψει μπορεί να έχει εκατομμύρια, Δεν μου αρέσει η μιζέρια, τα βλέπω όλα θετικά."

όσο για τις δύσκολες στιγμές της ζωής του αποκαλύπτει: "Δεν ζητάω βοήθεια από κανέναν, δεν είμαι άνθρωπος που θα σηκώσω το τηλέφωνο και θα πω "βοήθησε με".

Όσο για τον Τρύφωνα Σαμαρά αποκαλύπτει: "Στα δύσκολα μου ο Τρύφωνας, που έχει τη τρέλα του, με πήρε και μου είπε "Νίκο έχω μαζέψει κάποια χρήματα, πάρτα!" αλλά εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να τα πάρω και του είπα πως αν θέλω βοήθεια θα κάνουμε μαζί πολλά κομμωτήρια"

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Νίκου Κοκλώνη

Νίκος Κοκλώνης: Αποκάλυψε πως νόσησε και ο ίδιος από κορωνοϊό - "Ακούγεται εύκολο. Είναι δύσκολο."

«Ξεκινάμε το 2ο J2US, κάνουμε τα πρώτα 2-3 επεισόδια κι έχουμε κρούσματα. Εμείς κάνουμε κάθε φορά τεστ. Σάββατο τελειώνει το Just, Κυριακή πάω για ένα καφέ και νιώθω σαν να έχω κρυώσει. Λέω μάλλον κρύωσα γιατί έβαζα το air condition το βράδυ. Κάνω τεστ τη Δευτέρα, αρνητικός εγώ. Κάνουν τεστ όλοι και έχουμε 12 κρούσματα.

Ξαναέκανα τεστ και ήταν αρνητικό. Αρχίζει να με πονάει η μέση μου… Κάνω μοριακό βγαίνει θετικό. Δεν έχω γεύση και οσμή. Ακούγεται εύκολο. Είναι δύσκολο. Θυμάμαι έπαιρνα το ταμπάσκο το έριχνα στο στόμα μου και δεν καταλάβαινα τίποτα. Είναι σαν να τρως χαρτί. Το πέρασα έτσι, χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. Το πέρασαν και οι άλλοι και επιστρέψαμε» είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Κοκλώνης.