Κώστας Λεφάκης: «Είχα προβλέψει από το 1998 την πανδημία»

Αυτό για όσους δεν πιστεύουν στην αστρολογία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κώστας Λεφάκης: «Είχα προβλέψει από το 1998 την πανδημία»

Ο Κώστας Λεφάκης ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων θέλησε να αποκαλύψει στον παρουσιαστή πως σε ένα βιβλίο που είχε γράψει το 1998 είχε προβλέψει την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο έμπειρος αστρολόγος είχε μιλήσει για μία «παγκόσμια απειλή», ωστόσο όπως εξήγησε έκανε λόγο και για μία πολύ ευχάριστη περίοδο, η οποία θα έρθει σε λίγα χρόνια από τώρα.

«Στο βιβλίο "Τα άστρα, η ιστορία και το μέλλον" του 1998 έκανα μια συνοπτική ανάλυση του 21ου αιώνα και είδα πέντε αιχμές. Η πρώτη ήταν το 2010 και την ονόμασα “η πρώτη σοβαρή πολιτική και οικονομική κρίση”, η δεύτερη το 2020 και την ονόμασα "παγκόσμια απειλή".

Κώστας Λεφάκης πρόβλεψη πανδημίας

Η τρίτη αιχμή είναι θετική το 2026. Το κακό του 2020 θα έχει απόηχο μέχρι το 2024 και μετά από το 2025 μέχρι το 2030 θα δούμε μία πολύ γρήγορη ανάκαμψη», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Λεφάκης, ο οποίος έδωσε και τις προβλέψεις του για αυτή την εβδομάδα.

Κώστας Λεφάκης: «Ζόρικο το 2021 μέχρι τον Μάρτιο»

Ο Κώστας Λεφάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Roomies και μεταξύ άλλων μίλησε για το νέο έτος, κάνοντας μία όχι και τόσο αισιόδοξη πρόβλεψη. Συγκεκριμένα ο έμπειρος αστρολόγος είπε πως το 2021 αναμένεται να είναι ζόρικο μέχρι τον Μάρτιο.

Σύμφωνα με τον γνωστό αστρολόγο, μέχρι το τέλος Μαρτίου θα υπάρξει σίγουρα μεγάλη ταλαιπωρία εξαιτίας του κορωνοϊού, ενώ το 2021 είναι ένα έτος αιφνίδιων ερώτων, αλλά και επεισοδιακών χωρισμών για αρκετά ζώδια, με την ανθρωπότητα να ζει σε μια «άβυσσο» μέχρι το 2023, με την Άση Μπήλιου να προβλέπει ποιοι θα είναι οι πιο τυχεροί για το τρέχον έτος.

Κώστας Λεφάκης προβλέψεις 2021

Στη συνέχεια, θα ξεκινήσει μια ανάταση μέχρι το 2030, όπως αναφέρει ο Κώστας Λεφάκης, με την «χρυσή» δεκαετία να αργεί… λίγο και να οριοθετείται στα 2040 και 2050.