Ελεονώρα Μελέτη: "Έχω παρατηρήσει πως σε ό,τι κάνω στη ζωή μου, στα τρία χρόνια χρειάζομαι ανανέωση"

Η απάντηση για το συμβόλαιό της με τον ALPHA

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη:

Η Ελεονώρα Μελέτη ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης 13/1 την εκπομπή Μεσάνυχτα στον Alpha και με αφορμή αυτό μίλησε στο Happy Day και ξεκαθάρισε τα όσα ακούγονται γύρω από την ίδια και το συμβόλαιο της.

«Είμαι χαρούμενη πάρα πολύ, είναι μία εκπομπή που με εκφράζει απόλυτα. Βρεθήκαμε τυχαία με τα Μεσάνυχτα αλλά αγαπηθήκαμε τελικά πολύ» είπε αρχικά και τόνισε πως αυτή η ζώνη την εκφράζει απόλυτα.

Όσον αφορά στο συμβόλαιό της η Ελεονώρα Μελέτη είπε:

«Το καλοκαίρι αυτό τελειώνει το συμβόλαιό μου. Το 21! Γιατί ακούω πια ότι έχω ισόβια δεσμά. Είναι πολύ νωρίς να σκεφτώ για του χρόνου. Όταν έχω κι ένα αντικείμενο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, δεν έχω ούτε χρόνο, ούτε ανησυχία αλλά ούτε και έμπνευση να ασχοληθώ με όλα τα υπόλοιπα. Έχω παρατηρήσει πως σε ό,τι κάνω στη ζωή μου, στα τρία χρόνια χρειάζομαι ανανέωση, εκτός από τις σχέσεις μου».

Ακόμα, η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε και για τη σχέση της με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θα παρεξηγηθώ με τη Σταματίνα επειδή κάποιοι συνάδελφοι έβαλαν έναν ατυχή τίτλο για να κερδίσουν περισσότερα κλικαρίσματα; Θεμιτό, αλλά δεν είναι δυνατό να διαταράξει τη σχέση μου με τη Σταματίνα».

ελεονώρα μελέτη

Ελεονώρα Μελέτη: Η πρόταση στον Τάκη Χατζή στο αέρα του Happy Day

Τις τελευταίες ημέρες έχει ακουστεί αρκετά το όνομα της Ελεονώρας Μελέτη αφού στα "Μεσάνυχτα" που ξεκινούν δεν θα παρευρεθεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Τατιάνα Στεφανίδου καθώς θα πάνε στον Τάκη Χατζή.

Η Σταματίνα ωστόσο στην εκπομπή της ξεκαθάρισε πως αυτό δεν συμβαίνει λόγω κάποιας αντιπάθειας αλλά γιατί πρώτος ο Τάκης Χατζής την προσκάλεσε.

Το πρωί της Τρίτης προβλήθηκε μάλιστα στο Happy Day ένα μικρό απόσπασμα από τη συνάντηση που είχαν ο Τάκης Χατζής και η Ελεονώρα Μελέτη. Όπως ακούγεται από τον διάλογό τους, οι δυο τους έχουν εξαιρετικές σχέσεις, ενώ μάλιστα η Ελεονώρα Μελέτη προσκάλεσε τον δημοσιογράφο στα «Μεσάνυχτα» και εκείνος δέχτηκε.