Η Φάρμα: Συζητάει με την παραγωγή η Πόπη Μαλλιωτάκη

Θα τη δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Φάρμα: Συζητάει με την παραγωγή η Πόπη Μαλλιωτάκη

Η Πόπη Μαλλιωτάκη μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την παραγωγή της Φάρμας, η οποία ξεκινάει μέσα στους επόμενους μήνες στον ΑΝΤ1.

Το ριάλιτι επιβίωσης που καθήλωσε το κοινό πριν από χρόνια επιστρέφει και αυτή τη φορά θα γεμίσει με celebrities οι οποίοι θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους.

Η Πόπη Μαλλιωτάκη παραδέχθηκε πως της έχει γίνει πρόταση από τον σταθμό για να λάβει μέρος στην Φάρμα ενώ ξεκαθάρισε πως ακόμα δεν έχει συμφωνήσει επίσημα και δεν έχει υπογράψει τίποτα. Θυμίζουμε μάλιστα πως είχε ακουστεί πριν από λίγο καιρό ότι η Πόπη Μαλλιωτάκη θα μπει στο My Style Rocks.

Πόπη Μαλλιωτάκη Φάρμα

Όσο για το αν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτητικές συνθήκες, η Πόπη Μαλλιωτάκη είπε πως είναι μαθημένη στη ζωή στη φύση και έτσι δε θα έχει πρόβλημα. Μάλιστα είπε πως δεν έχει να κάνει τόσο πολύ με το έπαθλο, όσο με το να δώσεις το 100% του εαυτού σου.

Πράγματα που δεν ξέραμε για την Πόπη Μαλλιωτάκη η οποία φαίνεται πως θα μπει στη Φάρμα

Γεννήθηκε στις 16 Οκτωβρίου του 1971 στην Κρήτη. Έχει σπουδάσει Νοσηλευτική στο Ηράκλειο Κρήτης και εργάζονταν ως νοσηλεύτρια ενώ παράλληλα τραγουδούσε σε νυχτερινά κέντρα. Έπειτα από 8 μήνες αποφάσισε να εγκαταλείψει οριστικά την νοσηλευτική και να ασχοληθεί αποκλειστικά με την μουσική.

Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες, όπως: Πασχάλης Τερζής, Κατερίνα Στανίση, Αντύπας, Βασίλης Καρράς, Κώστας Μπίγαλης, Βασίλης Τερλέγκας, Σοφία Βόσσου, Δημήτρης Κοντολάζος, Μανώλης Αγγελόπουλος, Μαίρη Λίντα, Στάθης Αγγελόπουλος, Γιάννης Βογιατζής, Σπύρος Ζαγοραίος, Γιώργος Μαζωνάκης, Τζένη Βάνου, Δάκης, Ρίτα Σακελλαρίου, Νίκος Κουρκούλης, Ζαφείρης Μελάς, Βασίλης Παϊτέρης και Λευτέρη Πανταζή. Έχει κυκλοφορήσει τρία albums και αρκετά singles. Μετράει πάνω από 20 χρόνια στον χώρο του τραγουδιού.

Πόπη Μαλλιωτάκη βιογραφικό

Το 2005 η Πόπη Μαλλιωτάκη υπογράφει συμβόλαιο με την Alpha Records και κυκλοφορεί η πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο Απαραίτητη αγάπη μου. Την μουσική υπογράφει ο Ηλίας Τρυφωνίδης και τον στίχο η Ράνια Τίκου. Η Μαλλιωτάκη και ο Χάρης Ακριτίδης, συνεργάστηκαν για το τραγούδι «Απαραίτητη αγάπη μου». Το τραγούδι «Με ράγισες» οπτικοποιήθηκε από τον σκηνοθέτη Γιώργο Γκάβαλο. Η Μαλλιωτάκη κατέκτησε την 13η θέση για μία εβδομάδα την περίοδο 13/6 έως 19/6/05 στον επίσημο δείκτη της ελληνικής μουσικής αγοράς της IFPI των Top 50 τραγουδιών στο ελληνικό ρεπερτόριο.

Στα τέλη του 2007 η Μαλλιωτάκη ολοκληρώνει και κυκλοφορεί τον τρίτο κατά σειρά δίσκο της με τίτλο Ποπάρα. Το σατιρικό τραγούδι Ποπάρα το ερμήνευσε σε 6 διαφορετικές γλώσσες και 3 version για να απαντήσει με αυτό τον τρόπο, στην σάτιρα που της είχε ασκήσει ο Λάκης Λαζόπουλος μέσω της εκπομπής του Αλ Τσαντίρι Νιουζ.Το τραγούδι σημειώνει επιτυχία και η Μαλλιωτάκη αποκτά μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα.