Φίλιππος Τσαγκρίδης: Με άλλη γυναίκα στο Κολωνάκι ο σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου

Η παρουσιάστρια το έμαθε από ρεπορτάζ που παίχτηκε στον αέρα της εκπομπής της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φίλιππος Τσαγκρίδης: Με άλλη γυναίκα στο Κολωνάκι ο σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης βρίσκεται στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου αρκετό καιρό και μάλιστα το ζευγάρι ετοιμάζεται να ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο, σήμερα τα νέα που έμαθε η Κατερίνα, κατά την διάρκεια της εκπομπής της Ευτυχείτε, δεν ήταν τόσο ευχάριστα.

Για την ακρίβεια στον αέρα της εκπομπής παίχτηκε ένα απόσπασμα από το Καλό Μεσημεράκι στο οποίο η Βάνια αποκάλυψε πως πέτυχε τον Φίλιππο προσφάτως να περπατάει στο Κολωνάκι έχοντας στο πλευρό του μια γυναίκα που δεν ήταν η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια του Open έμεινε με το στόμα ανοιχτό και δήλωσε χαρακτηριστικά πως παραξενεύεται πάρα πολύ γιατί όντως συχνάζει ο αγαπημένος της σε αυτά τα μέρη. Μετά κάνοντας διάφορες θεωρίες στο μυαλό της σκέφτηκε πως μπορεί να ήταν η αδερφή του.

Ωστόσο, να τονίσουμε πως από το ύφος της δεν φάνηκε να πανικοβάλλεται ιδιαίτερα. Ίσως γιατί ο Φίλιππος είναι κύριος και δεν της έχει δώσει χώρο για οποιαδήποτε αμφιβολία.

Το ρεπορτάζ που αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Με τι ασχολείται ο Φίλιππος Τσαγκρίδης

Ο Φίλιππος – Αλέξανδρος Τσαγκρίδης – Παναγόπουλος είναι γνωστός στον χώρο της ναυτιλίας.

Είναι εγγονός του αείμνηστου εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, στον οποίο έτρεφε και μεγάλη αδυναμία, και γιος της Κατερίνας Παναγοπούλου και του Στέφανου Τσαγκρίδη.

Έχει σπουδάσει στην Καλιφόρνια στο Πανεπιστήμιο του San Francisco Liberal Arts και ασχολείται με τα ναυτιλιακά, συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειας.

Φίλιππος Τσαγκρίδης Κατερίνα Καινούργιου

Όπως ανέφερε σε παλιότερο δημοσίευμά του, το περιοδικό Playboy: είναι συχνός πελάτης νυχτερινών κλαμπ της παραλιακής, λατρεύει τις διακοπές και θέλει πάντοτε να περνάει καλά αυτός και η παρέα του.