Γιώργος Λιάγκας για Πρωινό - «Εγώ για πάνελ δίπλα στον Ουγγαρέζο ήρθα»

Ζήτησε από τη Λίτσα Πατέρα να είναι παρούσα στην πρεμιέρα του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας για Πρωινό  - «Εγώ για πάνελ δίπλα στον Ουγγαρέζο ήρθα»

Ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε και πάλι σήμερα στο πλατό του Πρωινού και αυτή τη φορά μίλησε για τον ρόλο του στην εκπομπή, ξεκαθαρίζοντας πως έχει έρθει για να κάτσει στο πάνελ, δίπλα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Ο παρουσιαστής έκανε τη δική του έκπληξη στην Λίτσα Πατέρα η οποία τον καλωσόρισε πίσω στην εκπομπή. Ο Γιώργος Λιάγκας με τη σειρά του της είπε: «Λίτσα να σου ζητήσω μια προσωπική χάρη. Τη μέρα που θα ξεκινήσουμε με τη Φαίη μαζί, τη Δευτέρα, την άλλη Δευτέρα νομίζω, να είσαι εδώ στο πλατό».

Γιώργος Λιάγκας Πρωινό

Η Λίτσα Πατέρα του απάντησε πως δεν πρόκειται να το χάσει με τίποτα ενώ σε εκείνο το σημείο επενέβη η Φαίη Σκορδά η οποία τόνισε πως εκείνη θα αποφασίσει πότε θα γίνει η πρεμιέρα με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο παρουσιαστής της απάντησε: «Εσύ Φαίη μου, εσύ. Εγώ ήρθα για πάνελ δίπλα στον Ουγγαρέζο». Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε και χθες στο πλατό του Πρωινού.

Πρωινό: Το ειρωνικό σχόλιο του Ουγγαρέζου για την επιστροφή Λιάγκα - "Θα έχουμε έκλειψη τότε". Εγώ για πάνελ δίπλα στον Ουγγαρέζο ήρθα»

Σαν βόμβα έσκασε η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό και όλοι αναρωτιούνται ποια θα είναι η μέρα της επιστροφής του. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ωστόσο διακωμωδεί τη κατάσταση και σήμερα έκανε ένα απίστευτο σχόλιο.

Η Φαίη Σκορδά στη στήλη με τα ζώδια, ζήτησε από τη Λίτσα Πατέρα να της πει ποια είναι αστρολογικά η καλύτερη μέρα για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα.

«Πότε θα κάνουμε την έναρξή μας; Εσύ θα πεις. Πότε θα κάνουμε το ριτόρνο; Την επιστροφή; Δεν πρέπει να ρωτήσουμε τη Λίτσα; Αύριο; Είναι καλή μέρα; Εγώ ό,τι πει η Λίτσα. Αυτό ρωτάω. Πότε θα επιστρέψει ο Γιώργος» ρώτησε η Φαίη Σκορδά τη Λίτσα Πατέρα, ενώ είχε προβλέψει την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό.

Και ενώ η αστρολόγος έδινε τις ημερομηνίες η Φαίη αναρωτήθηκε πότε θα έχουμε έκλειψη, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να απαντά "Όταν επιστρέψει ο Λιάγκας!"