Κώστας Αναγνωστόπουλος: Kάνει ατομική προπόνηση στον Γιάννη Βαρδή ώστε να μπει στο Survivor

"Έχω κλέψει κάποια αγωνίσματα και τον εξασκώ, πάει καλά"

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κώστας Αναγνωστόπουλος: Kάνει ατομική προπόνηση στον Γιάννη Βαρδή ώστε να μπει στο Survivor

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ή αλλιώς Μισθοφόρος όπως τον φώναζαν στο Survivor 1, βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό και μίλησε για το φετινό ριάλιτι επιβίωσης αλλά και για την προπόνηση που κάνει στον Γιάννη Βαρδή προκειμένου να μπει στο παιχνίδι.

“Ισχύει ότι προπονώ τον Γιάννη Βαρδή. Έχω προπονήσει και άλλους παίκτες που έχουν μπει και παλιότερα και έχουν πάει καλά. Με τον Γιάννη έχουμε πάει αρκετές στην παραλία, κοντά στη Νέα Μάκρη. Έχω κλέψει και μερικά παιχνίδια από το Survivor. Είναι αρκετά καλός και δεν το περίμενα.

Ωστόσο όταν ρωτήθηκε αν τελικά θα δούμε τον τραγουδιστή στο ριάλιτι απάντησε:

Δεν γνωρίζω αν θα μπει στο Survivor. Εμένα μου ζήτησε αν μπορώ να τον βοηθήσω σε κάτι, το έκανα από εκεί και πέρα είναι δικό του κομμάτι. Πηγαίναμε μέρα παρά μέρα για ένα δεκαπενθήμερο, τρεις ώρες τη μέρα. Τον πίεσα αρκετά”.

Δείτε το απόσπασμα:

Ωστόσο σήμερα, η Βαλέρια Χοψονίδου και ο Ηλίας Μπόγδανος έφυγαν για Άγιο Δομίνικο και Survivor

Αποκλειστικά πλάνα της εκπομπής Ευτυχείτε, το πρωί της Πέμπτης αποκάλυψαν πως πέταξαν για Άγιο Δομίνικο 3 νέα πρόσωπα! Ο Ηλίας Μπόγδανος και η Βαλέρια Χοψονίδου που θα προστεθούν στην ομάδα των Διάσημων του Survivor, αλλά και μια νέα μαχήτρια που εμείς πιστεύουμε πως είναι η Μαντώ Βουρλιώτη.

Στο αεροδρόμιο βρέθηκε η κάμερα του Ευτυχείτε και η δημοσιογράφος, Άννα Ζηρδέλη, που είχε τα πρώτα πλάνα.