Survivor spoiler: Μπαίνει η Μαντώ Βουρλιώτη στους Μαχητές

Είναι personal trainer και φυσικοθεραπεύτρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor spoiler: Μπαίνει η Μαντώ Βουρλιώτη στους Μαχητές

Νέες αφίξεις θα έχουμε την επόμενη εβδομάδα στο Survivor. Συγκεκριμένα στην ομάδα των Μαχητών θα προστεθεί άλλη μια νεαρή κοπέλα, εν ονόματι Μαντώ Βουρλιώτη.

Όπως αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης ρεπορτάζ της εκπομπής Πάμε Δανάη, η Μαντώ είναι έτοιμη να πετάξει για Άγιο Δομίνικο. Είναι personal trainer και θα κάνει πιο χαρούμενο το κλίμα στην παραλία λόγω του ευχάριστου χαρακτήρα της.

Φωτογραφίες και ρεπορτάζ για την Μαντώ Βουρλιώτη στο παρακάτω βίντεο

Από την άλλη, όσον αφορά την αδυναμία που συνεχίζει να υπάρχει στην ομάδα των Διάσημων η παραγωγή ετοιμάζεται να κάνει κίνηση ματ.

Όπως σας αποκαλύψαμε πριν από λίγες ώρες εδώ, η παραγωγή του Survivor επειδή δεν βλέπει φως με την ομάδα των Διάσημων και οι ήττες έρχονται απανωτές η μία μετά την άλλη κάνοντας το τηλεοπτικό κοινό λίγο να βαριέται, ετοιμάζει να ανακατέψει τα... τραπουλόχαρτα και να μπλέξει Μαχητές και Διάσημους.

Επειδή το να μπουν νέοι Διάσημοι είναι πείραμα, διότι δεν ξέρει η παραγωγή τι μπορεί να προσφέρουν αγωνιστικά θέλει δυνατά - σίγουρα χαρτιά! Ποια είναι αυτά; Παίκτες που υπάρχουν ήδη στο παιχνίδι και βρίσκονται στο αντίπαλο στρατόπεδο!

Και πάμε τώρα στις λεπτομέρειες. Πως θα διαμορφωθούν οι νέες ομάδες; Αρχικά η παραγωγή του Survivor δεν σκέφτεται να δώσει Διάσημους στην ομάδα των Μαχητών παρά μόνο Μαχητές σε εκείνη των Διάσημων! Πως θα γίνει αυτό;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες εξετάζεται να... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr