Survivor spoiler: Η παραγωγή διαλύει τις ομάδες και φτιάχνει δυο καινούργιες

Μαχητές θα αναμειχθούν με διάσημους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor spoiler: Η παραγωγή διαλύει τις ομάδες και φτιάχνει δυο καινούργιες

Πολύ σοβαρά σκέφτεται η παραγωγή του Survivor το ενδεχόμενο να διαλυθούν οι δύο ομάδες και να φτιαχτούν νέες από την αρχή!

Συγκεκριμένα η αδυναμία των Διάσημων στα αγωνίσματα και οι συνεχόμενες ήττες - ειδικά η χθεσινή ήταν με μεγάλη διαφορά - έχουν προβληματίσει τόσο πολύ τους ανθρώπους της παραγωγής που τρέχουν για να... προλάβουν! Μπορεί να συνεχίζει να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης το Survivor, όμως μόλις αυξηθεί ο ανταγωνισμός στα υπόλοιπα κανάλια είναι δεδομένο πως το "Μαχητές" - "Μαχητές" στις νίκες θα κουράσει και θα διώξει τον κόσμο από τον ΣΚΑΙ!

Εκτός όμως ότι κουράζει είναι μαθηματικά βέβαια πως σε 2-3 μήνες θα έχουν μείνει ελάχιστοι Διάσημοι, με τους Μαχητές να είναι διπλάσιοι και τριπλάσιοι! Κάτι τέτοιο προβληματίζει πάρα πολύ την παραγωγή που δείχνει να έχει πάρει την μεγάλη απόφαση! Ποια είναι αυτή; Να διαλύσει Διάσημους και Μαχητές και να "χτιστούν" δύο νέες ομάδες από την αρχή!

Και πάμε τώρα στο μεγάλο ερώτημα! Αν παρθεί οριστικά η απόφαση πότε θα γίνει η διάσπαση; Σίγουρα ακόμα είναι.. διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr