Survivor 4: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την πρώτη ασυλία

Τεράστια η διαφορά στο σκορ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την πρώτη ασυλία

Οι Μαχητές για ακόμη μια φορά βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση αναφορικά με την ασυλία, καθώς επικράτησαν άνετα επί των Διάσημων στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας για το Survivor, στέλνοντας τους αντιπάλους στη διαδικασία αποχώρησης στο συμβούλιο.

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν ενώπιον του Γιώργου Λιανού για ακόμη μια φορά, με τον παρουσιαστή να τους βάζει στην αρένα. Εκεί, χρειάστηκε οι παίκτες, είτε σε δίδυμα είτε μόνοι τους, να σπρώχνουν μια δοκό, που θα χτυπούσε τον κουβά του αντιπάλου, σε ένα αγώνισμα που φάνηκε να ευνοεί τους Μαχητές.

Survivor Μαχητές

Η μπλε ομάδα, κάπως έτσι, νίκησε εύκολα τους Διάσημους, που συνάντησαν αρκετή δυσκολία και έχασαν αρκετές μάχες άνετα. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι πως θα κληθούν για ακόμη μια φορά να ψηφίσουν στο συμβούλιο - δείτε εδώ τι θα συμβεί με τον πρώτο υποψήφιο.

Το σκορ έληξε 10-2, όπως και στο χθεσινό αγώνισμα.

Survivor 4: Η άσεμνη χειρονομία της Ασημίνας Ιγγλέζου στο αγώνισμα ασυλίας

Η Ασημίνα Ιγγλέζου πήρε μία σημαντική νίκη στο σημερινό αγώνισμα για την πρώτη ασυλία στο Survivor 4, ωστόσο λίγο μετά τον αγώνα της, κατά τον πανηγυρισμό της, προχώρησε σε μία πολύ άσεμνη χειρονομία προς την αντίπαλη ομάδα.

Μαχητές και Διάσημοι μπήκαν για ακόμη μια φορά στην αρένα και στο σημερινό (11/1) επεισόδιο, ο αγώνας ήταν εξαιρετικά δύσκολος, με δύο παίκτες από κάθε ομάδα να οφείλουν να σπρώξουν ένα στύλο, ο οποίος θα έριχνε τον κουβά του αντιπάλου.

Ασημίνα Ιγγλέζου Survivor

Σε μία από αυτές τις αναμετρήσεις, η Ασημίνα Ιγγλέζου έπαιζε με τη Σοφία Μαργαρίτη απέναντι στην Κάτια Ταραμπάνκο και την Άννα Μαρία Βέλλη, με τις πρώτες να νικούν και την Ιγγλέζου να κάνει μια αισχρή κίνηση προς την αντίπαλη πλευρά. «Έτσι γίνεται», τους είπε, κάνοντας μετά μια… γνωστή χειρονομία που παραπέμπει στην ερωτική πράξη, ενώ ένα πλάνο της είχε σχολιαστεί αρκετά στο Twitter.