Survivor spoiler 11/1: Η ομάδα που κερδίζει τον σημερινό αγώνα ασυλίας - Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor spoiler 11/1: Η ομάδα που κερδίζει τον σημερινό αγώνα ασυλίας - Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Σήμερα 11/1 θα απολαύσουμε ένα πολύ δυνατό Survivor επεισόδιο σύμφωνα με τις πληροφορίες του Youweekly.gr! Τα spoils που σας έχουμε είναι για ακόμα μια φορά το κάτι άλλο!

Αρχικά, να υπενθυμίσουμε πως το σημερινό επεισόδιο δεν θα προβληθεί στις 22:15 αλλά στις 22:00 αφού η παραγωγή πήρε την απόφαση να αλλάξει τις ώρες μπας και τελειώνει λίγο πιο νωρίς γιατί τα παράπονα των τηλεθεατών ήταν πολλά! Και τώρα πάμε στα δικά μας...

Την Κυριακή είδαμε την μεγάλη ανατροπή με την είσοδο της νέας παίκτριας, της Ελπίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία παρότι ήταν να μπει στο στρατόπεδο των Μαχητών τελικά κατέληξε στους Διάσημους και τράβηξε με το καλημέρα τα σχόλια των συμπαικτών της με τα... προσόντα της!

Οι Διάσημοι παρά την ενίσχυση γνώρισαν χτες την πιο εύκολη και μεγάλη ήττα τους με 10-2, αφού έπαιξε σημαντικό ρόλο και η απουσία της Κάτιας Ταραμπάνκο μετά από έντονη αδιαθεσία.

Ωστόσο, σήμερα όπως ανέφεραν πληροφορίες του Youweekly.gr νωρίτερα, η Κάτια θα επιστρέψει στα αγωνίσματα αλλά θα καταρρεύσει ξανά με τον γιατρό να τρέχει εσπευσμένα στο πλευρό της.

Ποια ομάδα κερδίζει τον σημερινό 11/1 αγώνα ασυλίας στο Survivor

Όπως θα παρακολουθήσετε και στο trailer που θα βρείτε παρακάτω ο στίβος μάχης θα είναι για ακόμα μια φορά πολύ δύσκολος καθώς θα χρειαστεί απεριόριστη δύναμη. Οι δυο ομάδες θα δυσκολευτούν αρκετά αυτή την φορά αλλά οι επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως για ακόμα μια φορά το προβάδισμα θα έχουν οι Μαχητές και με μεγάλη πάλι διαφορά!

Στόχος της παραγωγής είναι να αποχωρήσουν όσο το δυνατό περισσότεροι Διάσημοι, που παίρνουν πολλά παραπάνω χρήματα ώστε να έρθουν άλλοι στην θέση τους! Και δεν μιλάμε για Κάτια Ταραμπάνκο, Τριαντάφυλλο και Γιώργο Κοψιδά που ανεβάζουν τα νούμερα τηλεθέασης αλλά παίκτες πιο αδιάφορους που έχουν εξασφαλίσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό ως εβδομαδιαία αμοιβή!

Όπως καταλαβαίνετε, το γεγονός ότι οι Διάσημοι θα γνωρίσουν την ήττα στο παιχνίδι της ασυλίας, σημαίνει ότι θα οδηγηθούν στο συμβούλιο του νησιού, όπου θα κληθούν να ψηφίσουν έναν παίκτη από την ομάδα τους. Προς το παρόν δεν έχουμε κάποιο spoiler, ωστόσο απ' όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής θεωρούμε ότι υποψήφια θα είναι η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία αυτή τη βδομάδα δεν έχει ασυλία και έχει δείξει πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε κάνενα αγώνισμα.

Δείτε το trailer του Survivor