Survivor 4: Αυτή η ομάδα κέρδισε τον σημερινό αγώνα

10-2 το σκορ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Αυτή η ομάδα κέρδισε τον σημερινό αγώνα

Ο σημερινός αγώνας του Survivor 4 έφτασε στο τέλος του μετά από μια αρκετά δύσκολη και απαιτητική δοκιμασία.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει μέσω του Youweekly.gr και βγήκαμε για ακόμη μια φορά σωστοί, η νικήτρια ομάδα που κέρδισε το έπαθλο φαγητού ήταν οι Μαχητές.

Για ακόμη μια φορά, η συγκεκριμένη ομάδα «ξεφτίλισε» τους αντιπάλους της, σημειώνοντας το σκορ των 10-2, μια διαφορά που βγάζει μάτι!

Ωστόσο, η Κάτια Ταραμπάνκο ήταν εκτός αγωνίσματος καθώς μεταφέρθηκε στην κλινική

Ο στίβος μάχης του σημερινού επεισοδίου του Survivor 4 μόλις ξεκίνησε με την Κάτια Ταραμπάνκο όμως να απουσιάζει εκτάκτως.

Η Κάτια μπορεί να είναι μια από τις πιο δυνατές παίκτριες του φετινού κύκλου, αυτό όμως έχει ως αποτέλεσμα να τραυματίζεται πιο εύκολα από τους υπόλοιπους.

Χωρίς να δώσει πολλές λεπτομέρειες, ο Γιώργος Λιανός ανέφερε πως δεν ένιωθε ξαφνικά καλά και πως χρειάστηκε να μεταφερθεί εγκαίρως στην κλινική της περιοχής. Ωστόσο, πριν από λίγο μια νέα άφιξη έγινε για τους Διάσημους.

Survivor 4: Για αυτόν τον λόγο ψήφισε η Κάτια την Ελευθερία προς αποχώρηση

Στο προηγούμενο επεισόδιο του Survivor 4 η Κάτια είχε βγάλει υποψήφια προς αποχώρηση την Ελευθέρια και πριν από λίγο αποκάλυψε τον λόγο που το έκανε.

Δεν της έκατσε καλά της Ελευθερίας Ελευθερίου η ψήφος της Κάτιας στο πρόσωπό της που την έβγαλε υποψήφια την περασμένη εβδομάδα.

Όπως είδαμε στην έναρξη του επεισοδίου της Κυριακής η Ελευθερία πειράχτηκε από το γεγονός πως η συμπαίκτριά της την έδωσε υποψήφια, κάτι που κατάλαβε και η πρώην νικήτρια του GNTM!

Η Κάτια λοιπόν, αποκάλυψε πως ενώ αναγνωρίζει πως η Ελευθερία είναι γρήγορη, την θεωρεί αρκετά μείον στους στόχους ενώ δήλωσε πως πάντα έχει την δικαιολογία της ατυχίας και του «αλλά». Να υπενθυμίσουμε, ωστόσο, ότι η παίκτρια που αποχώρησε ήταν η Αγγελική Λάμπρη, γεγονός το οποίο έκανε τον Περικλή να ξεσπάει σε κλάματα.