Survivor spoiler 10/1: Ποια ομάδα κερδίζει τον σημερινό αγώνα

Προσοχή, ακολουθεί Spoiler!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor spoiler 10/1: Ποια ομάδα κερδίζει τον σημερινό αγώνα

Όπως κάθε ημέρα, έτσι και σήμερα το Youweekly.gr θα σας δώσει spoiler για το σημερινό 10/1 αγώνισμα επάθλου του Survivor 4. Όπως πολλές φορές έχουμε αποδείξει, οι διαρροές μας πέφτουν πάντα μέσα όσον αφορά του νικητές. Ωστόσο, ποια ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο;

Στο πρώτο επεισόδιο μετά την αποχώρηση της Αγγελικής Λάμπρη η οποία έγινε με κλάματα, στην ομάδα των Διάσημων θα δούμε να έρχονται τα πάνω κάτω. Συγκεκριμένα, μια κόντρα θα ξεκινήσει ανάμεσα στην Κάτια Ταραμπάνκο και τον Περικλή Κονδυλάτο, λόγω ενός "απαράδεκτου" - σύμφωνα με τον παίκτη - περιστατικού που θα τον κάνει να σπαράξει στο κλάμα.

Survivor spoiler 10/1

Να σημειώσουμε πως οι σχέσεις Κάτιας - Περικλή, από την αρχή δεν φαινόντουσαν πολύ θερμές, καθώς το μοντέλο είχε βάλει στο στόχαστρο την Αγγελική Λάμπρη που ήταν φίλη στο παιχνίδι με τον Κονδυλάτο.

Επίσης, ομάδα των Διάσημων θα έχει και μια προσθήκη. Σήμερα το βράδυ θα δούμε την Ελίζαμπεθ Ελέτσι - που ήταν να μπει στους Μαχητές - να εντάσσεται στην ομάδα τους.

Ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου στο Survivor σήμερα 10/1

Ο στίβος μάχης για ακόμη μια φορά θα είναι απαιτητικός. Όπως είδαμε στο trailer θέλει οι παίκτες να έχουν... γερά χέρια και θα είναι ομαδική δοκιμασία. Ο κάθε παίκτης θα πετά στον συμπαίκτη του έναν κουβά γεμάτο νερό που δεν πρέπει να του πέσει, καθώς στη συνέχεια θα πρέπει να ρίξει το νερό μέσα σε έναν σωλήνα. Απαιτείται σίγουρα ταχύτητα αλλά και σταθερότητα, όπως βλέπουμε από τα πρώτα πλάνα του επεισοδίου.

Σήμερα λοιπόν, η ομάδα που κερδίζει σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι για ακόμη μια φορά οι Μαχητές!!

Προς το παρόν δείτε το trailer