Survivor 4: Αποχώρησε η Αγγελική Λάμπρη - Ξέσπασαν σε κλάματα οι συμπαίκτες της

Κάποιοι όμως σίγουρα χάρηκαν!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Αποχώρησε η Αγγελική Λάμπρη - Ξέσπασαν σε κλάματα οι συμπαίκτες της

Η απόλυτη επιβεβαίωση ήρθε για το Youweekly αφού όπως ακριβώς σας είχαμε αναφέρει η Αγγελική Λάμπρη αποχώρησε από το Survivοr και μάλιστα με την διαδικασία που σας είχαμε πει.

Aγαπημένος παίκτης από την ομάδα των Διάσημων είναι για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία έδειξε ως υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα της την Ελευθερία Ελευθερίου. Να υπενθυμίσουμε πως στο προηγούμενο συμβούλιο νησιού οι παίκτες έθεσαν και την Αγγελική Λάμπρη ως υποψήφια.

Τώρα, από την ομάδα των Μαχητών αγαπημένος παίκτης του κοινού βγήκε ο... Νίκος Μπάρτζης. ο οποίος έδειξε ως υποψήφια την Σοφία Μαργαρίτη.

Μάλιστα η Σοφία Μαργαρίτη στο συμβούλιο ανέφερε πως δεν την ενδιαφέρει η άποψη των συμπαικτών της για την ίδια αφού πια όπως είπαν έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες.

Τέλος, στην ανακοίνωση πως αποχωρεί η ηθοποιός, η Άννα Μαρία Βέλλη, ο Περικλής και η Ελευθερία Ελευθερίου ξέσπασαν σε κλάματα!

Αγγελική Λάμπρη: Δείτε για πρώτη φορά την αδερφή της παίκτριας του Survivor 4

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε σήμερα η αδερφή και η ανιψιά της Αγγελικής Λάμπρη μέσω Skype. Οι δυο τους αναφέρθηκε στον χαρακτήρα, αλλά και τις επιδόσεις της παίκτρια του Survivor 4.

Σε ζωντανή σύνδεση από τα Γιάννενα, από όπου και κατάγεται η ηθοποιός, δήλωσαν ότι είναι φανατικές του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και βλέπουν κάθε βράδυ την Αγγελική να αγωνίζεται μαζί με την ομάδα της.

«Δεν περιμέναμε ότι θα πάει στο Survivor» είπε η ανιψιά της, ενώ η αδερφή της τόνισε πως την έχει δει να κάνει και πολύ χειρότερα πράγματα στη ζωή της: «Ήταν μια απόφαση που είπε “ναι πάω και το κάνω”».

Ενώ, και οι δυο τους υποστήριξαν πως είναι σαν χαρακτήρας αυτό ακριβώς που παρακολουθούμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες και πως δεν βγήκε άδικα υποψήφια προς αποχώρηση. Να σημειώσουμε πως αποκαλύφθηκε πως θα αποχωρήσει με κλάματα.