Survivor 4: Ο κακός χαμός ανάμεσα στους Μαχητές - "Πλέον είμαστε δύο ομάδες"

Στα μαχαίρια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ο κακός χαμός ανάμεσα στους Μαχητές -

Με εντάσεις ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 αφού οι Μαχητές μετά την ήττα τους και την ψηφοφορία, αναγκάστηκαν να ψηφιστούν μεταξύ τους.

Στην καλύβα λοιπόν επικράτησε πανικός, αφού ο Νίκος Μπαρτζής ζητούσε εξηγήσεις για τις ψήφους που του έδωσαν με αποτέλεσμα να εμπλακούν όλοι και στο τέλος να κορυφωθεί ο τσακωμός με την Ασημίνα και τον Ασημακόπουλο, για τον οποίο μάλιστα κυκλοφορεί και μια φήμη για τους...κοιλιακούς του.

Οι δυο παίκτες αντάλλαξαν πολλές βαριές κουβέντες καθώς σύμφωνα με την Ασημίνα, ο Ασημακόπουλος την ειρωνεύτηκε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και ο δεύτερο να ισχυρίζεται πως η παίκτρια έχει έρθει μόνο λίγες μέρες και ήδη προκαλεί εντάσεις.

Μάλιστα ο Γιώργος Κορόμι ανέφερε χαρακτηριστικά πως πλέον στην ομάδα έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες!

Survivor spoiler 7/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον αγώνα επάθλου σήμερα

Το προχθεσινό επεισόδιο του Survivor ήταν πραγματικά ανατρεπτικό - δείτε εδώ τα highlights! Το Youweekly.gr, όπως πάντα πρώτο, σας είχε αποκαλύψει από νωρίς μέσω spoil πως η ομάδα των Διάσημων θα πάρει τη νίκη κι έτσι οι Μαχητές θα βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση, τον ζαχαροπλάστη Κώστα Παπαδόπουλο - δείτε εδώ βίντεο από το συμβούλιο του νησιού. Σήμερα 7/1, όμως, τι θα συμβεί στον Άγιο Δομίνικο;

Εννοείται πως το Youweekly.gr για ακόμα μια φορά θα σας αποκαλύψει πληροφορίες που δεν πέφτουν έξω και είναι 100% τσεκαρισμένες! Απόψε, λοιπόν, όπως πρόδωσε το trailer που θα δείτε παρακάτω θα επιστρέψουμε σε ένα κλασσικό αγώνισμα Survivor, με δυνατό στίβο μάχη και στόχο!

Σήμερα τα πράγματα είναι λίγο περίεργα καθώς δυσκολευτήκαμε αρκετά με την διαρροή. Αρχικά οι πηγές μας έδιναν τους Διάσημους ως νικητές ωστόσο οι τελικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως κερδίζουν ξανά οι Μαχητές σ' έναν συγκλονιστικό αγώνα! Απλά σήμερα σας λέμε να κρατήσετε μια μικρή επιφύλαξη για παν ενδεχόμενο!