Survivor spoiler 5/1: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor spoiler 5/1: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Μετά από τόσα επιβεβαιωμένα spoilers του Youweekly.gr δεν πιστεύουμε πως έχετε καμία αμφιβολία για τις πληροφορίες που σας δίνουμε όσον αφορά το Survivor! Όπως σας είπαμε εχθές έτσι κι έγινε και οι Μαχητές πήραν τη νίκη αναγκάζοντας τους διάσημους να βγάλουν έναν προτεινόμενο προς αποχώρηση - δείτε εδώ ποιος βγήκε. Σήμερα θα σας δώσουμε ακόμα ένα Survivor spoil (5/1) που θα είναι φωτιά! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά!

Το σημερινό αγώνισμα δεν θα θέλει ούτε ταχύτητα ούτε υπερβολική αντοχή! Θα είναι αγώνισμα ξηράς και μια σκληρή πάλη ανάμεσα στις αντίπαλες ομάδες με μείον μία αίσθηση όμως, αυτή της όρασης, αφού τα μάτια τους όπως θα δείτε και στο trailer στο τέλος του άρθρου θα είναι ερμητικά κλειστά, ενισχύοντας έτσι τις υπόλοιπες αισθήσεις.

Η ομάδα που κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας στο Survivor σήμερα 5/1

Σήμερα οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως οι Διάσημοι θα καταφέρουν να κάνουν το "μπαμ" και να εξασφαλίσουν την ασυλία, με τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση να είναι από την ομάδα των Μαχητών!

Το συμβούλιο του νησιού θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον καθώς οι Μαχητές θα κληθούν να βγάλουν για πρώτη φορά υποψήφιο και κάπου εκεί θα αρχίσει το δράμα. Άλλωστε έχουμε δει ήδη πως είναι επιρρεπείς σε καυγάδες τόσο καιρό που φέρνουν νίκες.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν σήμερα, θα έχουμε ισοψηφία και άρα δύο υποψήφιους από τους Μαχητές. Οι πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως ο ένας από τους δύο θα είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο ζαχαροπλάστης που εξοργίζει τους Διάσημους με τις ατάκες του.

Μέχρι τότε δείτε το trailer: