Survivor 4: «Λύγισε» ο Κονδυλάτος και ξέσπασε σε κλάματα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: «Λύγισε» ο Κονδυλάτος και ξέσπασε σε κλάματα

Το Survivor 4 μόλις ξεκίνησε και από τα πρώτα λεπτά είδαμε την ευαίσθητη πλευρά του Περικλή Κονδυλάτου ο οποίος λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα.

Συγκεκριμένα, στο προηγούμενο επεισόδιο ο παίκτης που αποχώρησε από το παιχνίδι ήταν η Αγγελική Λάμπρη με την οποία ο Περικλής ήταν ιδιαίτερα κοντά.

Ο λόγος λοιπόν που σπάραξε στο κλάμα ξανά, ήταν η αποχώρηση της συγκεκριμένης παίκτριας την οποία όπως φαίνεται θαύμαζε αρκετά.

Συγκεκριμένα είπε: «Χθες το βράδυ αποχώρησε η Αγγελική που… Ήρθαμε κοντά γιατί που έκανε χρήση της λογικής κι όποιος το κάνει, βρίσκει πάντα έναν καλό λόγο. Δεν ήταν σωστό. Δεν στενοχωριέμαι για την ίδια γιατί κουβαλά το ποιον της και τις αρχές της και θα γυρίσει σε αυτά και το παιδάκι της και στην δουλειά της. Στενοχωριέμαι εγωιστικά γιατί είχα έναν άνθρωπο που συντονιζόμασταν και πάντοτε θέλαμε κι οι δύο να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε.»

Περικλής Κονδυλάτος: Ο Ατζούν δίνει τα λιγότερα χρήματα στον παίκτη των διάσημων του Survivor 4

Όπως έγινε γνωστό πόσα λεφτά παίρνουν οι παίκτες του Survivor 4 και συγκεκριμένα οι διάσημοι. Ωστόσο, όπως είδαμε και ακούσαμε, ο Περικλής Κονδυλάτος παίρνει από τον Ατζούν τα λιγότερα χρήματα και βρίσκεται 10ος στην κατηγορία.

Μπορεί να έχει συνεργαστεί και μεγάλα ονόματα του χώρο τη ελληνικής showbiz, όπως και του Hollywood, ωστόσο αυτό δεν ένοιαξε τον Τούρκο παραγωγό όταν σκεφτόταν πόσα θα του δώσει.

Ο Περικλής Κονδυλάτος λοιπόν, βρίσκεται τελευταίο στην κατηγορία με τα χρήματα που παίρνουν οι διάσημοι κάθε εβδομάδα. Μπορεί να είναι τραψήφιος ο αριθμός, ωστόσο υπάρχουν παίκτες που παίρνουν τα διπλά από εκείνον.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων παίρνει κάθε εβδομάδα από το παιχνίδι 3.000€. Όχι ότι είναι και λίγα, αλλά από τον Αλέξη Παππά που είναι ηθοποιός και έχει παίξεις στις 8 λέξεις παίρνει σχεδόν τα μισά.