Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Απίστευτο! 3ος στην κατηγορία με τους πιο ακριβοπληρωμένους ο Αλέξης Παππάς

Και όμως... τόσα του δίνει ο Ατζούν κάθε εβδομάδα

Survivor 4: Απίστευτο! 3ος στην κατηγορία με τους πιο ακριβοπληρωμένους ο Αλέξης Παππάς
Survivor 08.01.2021 11:37
Από Ελένη Ζουγανέλη

Στη δημοσιότητα βγήκαν τα λεφτά που παίρνουν οι παίκτες των διασήμων στο Survivor 4 και έχουμε μείνει με το στόμα ανοιχτό. Μάλιστα, ο Αλέξης Παππάς είναι 3ος στην κατηγορία με τους πιο ακριβοπληρωμένους.

Ο ηθοποιός, σίγουρα πρόκειται να συζητηθεί πολύ μέσα στο παιχνίδι. Τόσο λόγω του χαρακτήρα του, καθώς ήδη έχει ξεκινήσει κάποιες εντάσεις, όσο και λόγω της σχέσης όπως φαίνεται που έχει με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Αυτά τα λεφτά παίρνει ο Αλέξης Παππάς στο Survivor 4

Survivor 4 Αλέξης Παππάς λεφτά

Ο Ατζούν, όπως φαίνεται έχει βάλει καλά το χέρι στο πορτοφόλι του, αφού μιλάμε για ποσά που παίρνει ο κάθε εργαζόμενος σε ένα χρόνο καθημερινής δουλειάς.

Ο Αλέξης Παππάς λοιπόν, παίρνει 5.500€ ανά εβδομάδα και έρχεται πριν τον Τριαντάφυλλο!

Survivor 4: Ξεκίνησαν οι πρώτες εντάσεις - Έξαλλος ο Αλέξης Παππάς

Η πρεμιέρα του Survivor 4 ξεκίνησε και ήδη οι πρώτες εντάσεις έκαναν την εμφάνιση τους και συγκεκριμένα ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και στους Μαχητές!

Στην παρουσίαση των παικτών, οι Μαχητές δήλωσαν πως το παιχνίδι είναι η ζωή σου ο θάνατός μου, κάτι που εξόργισε τον Αλέξη Παππά.

Ο παίκτης των Μαχητών, Chris Σταμούλης, πήρε αμέσως τον λόγο και είπε: «Ήθελα να πω ότι σχόλια όπως ο θάνατός σου, η ζωή τους… Εντάξει εδώ ήρθαμε να διασκεδάσουμε, να παίξουμε και να περάσουμε καλά. Σίγουρα ήρθαμε κι οι δύο ομάδες για τη νίκη αλλά όχι για να σκοτώσουμε ο ένας τον άλλον.

Δεν το είπα για να έρθω σε αντιπαράθεση ή ρήξη αλλά νομίζω ότι ο θάνατός σου η ζωή μου το λέμε σε ακραίες καταστάσεις που έχουν κάνουν με πόλεμο. Εδώ δεν είναι αληθινός πόλεμος, είναι ένα παιχνίδι.»

Ο Chris Σταμούλης επισήμανε ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και ότι φυσικά δεν θα τους σκοτώσουν αλλά «θα τους σκοτώσουν» στα παιχνίδια κι σε 30 ημέρες που θα πεινάει θα συμφωνούν όλοι με τα λεγόμενα του.

Ο Περικλής Κονδυλάτος συμμετείχε επίσης στη λογομαχία αυτή και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι συμπαίκτες μου αποφεύγουν να λένε μεγάλα λόγια, όπως η αντίπαλη ομάδα κι αυτό με στενοχωρεί για αυτούς γιατί δείχνει φόβο.»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Πιάστηκαν στα «χέρια» Παππάς και Μπάρτζης

Survivor 4: "Έσκασε" το ειδύλλιο ανάμεσα σε Ελευθερίου και Αλέξη Παππά - "Το καλοκαίρι πάμε για παντρειά παιδιά!"

Share