Παντελής Τουτουντζής: Ο κολλητός της Φουρέιρα απαντά για το γάμο - "Αν μου το ζητήσει σίγουρα θα τη πάντρευα"

Αποκάλυψε και το παρασκήνιο της γνωριμίας του ζευγαριού

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Παντελής Τουτουντζής: Ο κολλητός της Φουρέιρα απαντά για το γάμο -

Η κάμερα των Κου Κου συνάντησε τον κολλητό φίλο και πολύ στενό συνεργάτη της Ελένης Φουρέιρα, Παντελή Τουτουντζή και ο ίδιος αποκάλυψε όσα γνωρίζει για τον φημολογούμενο γάμο.

«Θα σου πω την αλήθεια. Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Γνωρίζω τα πάντα για την Ελένη. Κάτι τέτοιο όχι. Όμως η Ελένη είναι τόσο απρόβλεπτη, μπορεί να χτυπήσει το τηλέφωνο μέσα στη μέρα και να το μάθω. Δεν γνωρίζω. Η Ελένη μου έχει βαφτίσει τα παιδιά. Αν μου το ζητήσει τότε σίγουρα θα την πάντρευα.

Θα σου πω κάτι πιο πικάντικο για αυτή τη σχέση. Όταν είχε έρθει αυτό το αγόρι σε ένα μαγαζί που εμφανιζόταν η Ελένη, είχα ανέβει στο καμαρίνι ημιλιπόθυμος και της λέω “Τι κούκλος είναι αυτός Θεε μου”. Ο ενθουσιασμός μου για την ομορφιά του τους έφερε κοντά.

φουρέιρα μποτία

Τους αγαπάω και τους λατρεύω και τους δύο ξεχωριστά και τους δύο μαζί. Υπέροχα παιδιά. Πολλοί σύγχρονοι άνθρωποι, εργατικοί και πιστοί στους ανθρώπους γύρω τους. Αν ισχύει η πρόταση γάμου δεν με εκπλήσσει καθόλου, γιατί η Ελένη είναι ένα λατρεμένο πλάσμα και βρίσκεται σε μια πολύ ώριμη φάση της ζωής της. Είναι γεμάτη. Αν κρίνω από τα δικά μου παιδιά, η Ελένη τα λατρεύει και τα δικά μου τη λατρεύουν. Τους κάνει συνέχεια δώρα. Εννοείται πως θα τη βάφω και στο House of Fame. Είμαι πάντα δίπλα της»

Δείτε το απόσπασμα:

Παντρεύεται η Ελένη Φουρέιρα με τον Αλμπέρτο Μποτία

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση που ακούστηκε στο Πάμε Δανάη και αφορά την Ελένη Φουρέιρα, η οποία παντρεύεται με τον αγαπημένο της σύντροφο, Αλμπέρτο Μποτία, λίγο καιρό μετά την επανασύνδεσή τους.

Το ζευγάρι χώρισε μέσα στο 2020 ωστόσο λίγους μήνες πριν φύγει ο χρόνος τα ξαναβρήκαν και όπως όλα δείχνουν οι δυο τους είναι καλύτερα από ποτέ!

Όπως είπε στο Πάμε Δανάη η Μαριλένα Καδιγιαννοπούλου: «Η Ελένη Φουρέιρα δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της, Αλμπέρτο Μποτία και το παντρεύουμε το κορίτσι μας. Δέχτηκε. Είπε το ναι».

Μεταξύ άλλων η εκπομπή ανέφερε πως ο γάμος πρόκειται να καθυστερήσει λίγο καθώς προτεραιότητα για την Ελένη Φουρέιρα αυτή τη στιγμή αποτελεί το House of Fame, ενώ το ζευγάρι θέλει να καταλαγιάσει λίγο το θέμα της πανδημίας του κορωνοϊού.