Ο Τσιτσιπάς «αδειάζει» τους επικριτές του - «Τους λυπάμαι που δεν έχουν ζωή και ασχολούνται μαζί μου»

Απαντά στα αρνητικά σχόλια που δέχεται

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Τσιτσιπάς «αδειάζει» τους επικριτές του - «Τους λυπάμαι που δεν έχουν ζωή και ασχολούνται μαζί μου»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να αποτελεί έναν θρύλο στο παγκόσμιο τέννις, πολλές φορές όμως προκαλεί θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις του για αυτό και ο ίδιος έδωσε την απάντηση του στους επικριτές.

Πολλοί ήταν οι celebrities που αψήφησαν τον κορωνοϊό και πήγαν για χριστουγεννιάτικες διακοπές στο Ντουπάι, ένας εκ των οποίων ήταν και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δέχτηκε ένα κύμα αρνητικών σχολίων τόσο για την εξόρμηση του στον εξωτικό προορισμό όσο και για μια δημόσια απαίτηση του και έτσι με την σειρά του έδωσε την απάντηση του στα δημοσιεύματα και τα σχόλια που ακολούθησαν μέσω μέσω Twitter

Ο Στέφανος τόνισε πως... «Δεν μισώ και δεν πρόκειται να μισήσω αυτούς που σχολιάζουν. Απλά τους λυπάμαι που δεν έχουν προσωπική ζωή και ασχολούνται μαζί μου. Όμως έχει πλάκα ταυτοχρόνως, δεν θα το κρύψω». Ταυτόχρονα, είπε πως «Στην ζωή ή θα ξεχωρίζεις και θα σε σχολιάζουν ή θα σχολιάζεις αυτούς που ξεχωρίζουν. Είναι απλό- Κουτσομπολεύω άρα υπάρχω».

tweets Τσιτσιπάς

Τσιτσιπάς tweets

Στέφανος Τσιτσιπάς: Απαντάει πρώτη φορά για το πολυσυζητημένο tweet - «Γέλασα...»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και απάντησε για πρώτη φορά για την πολυσυζητημένη ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter για τα Harrods, με τον ίδιο να εξηγεί πως γέλασε με τα σχόλια που δέχθηκε.

Ο πασίγνωστος τενίστας αναφέρθηκε στο περιστατικό και τόνισε πως δεν στεναχωρήθηκε ενώ δεν το είπε με κακό σκοπό αλλά προκειμένου να προτείνει να γίνει κάτι καλό για την χώρα μας - δείτε εδώ αναλυτικά την ανάρτησή του.

«Όπως είπε και ο πατέρας μου, μου αρέσει η ποιότητα και αξίζει στη χώρα μας να υπάρχει κάτι θετικό και καλό, το οποίο μπορώ να απολαύσω. Δε στενοχωρήθηκα καθόλου, να σας πω την αλήθεια γέλασα. Μου φάνηκε πολύ αστείο, ότι το πήραν από αυτήν την πλευρά. Πιστεύω ότι η Ελλάδα αξίζει τα καλύτερα» δήλωσε.