«Φωτιά» στα κόκκινα η Ελένη Μενεγάκη - Οι νέες φωτογραφίες από τον κήπο της

Τα παιχνίδια με τη γάτα της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Φωτιά» στα κόκκινα η Ελένη Μενεγάκη - Οι νέες φωτογραφίες από τον κήπο της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε μερικές νέες φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει στον κήπο της μαζί με τη γάτα της και φοράει το πιο εντυπωσιακό κόκκινο πουλόβερ που θα ήθελε η κάθε γυναίκα για τον φετινό χειμώνα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια απολαμβάνει κάθε λεπτό στην καραντίνα της αφού περνάει τον ελεύθερο χρόνο που έχει μαζί με τα παιδιά της.

Χθες μάλιστα, δημοσίευσε μία υπέροχη φωτογραφία με την μικρή Μαρίνα, η οποία μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να γίνει ανάρπαστη στα social media.

Αυτή τη φορά η Ελένη Μενεγάκη μας έδειξε τη νέα αδυναμία της που δεν είναι άλλη από την γάτα της, την οποία εδώ και καιρό δεν αποχωρίζεται λεπτό. Οι δυο τους πόζαραν στον φακό και όπως μπορείτε να φανταστείτε τα likes και τα comments έπεσαν "βροχή"!

Ελένη Μενεγάκη σπίτι
Ελένη Μενεγάκη γάτα

Τόσα παίρνει η Ελένη Μενεγάκη για να ανεβάσει μια φωτογραφία στο instagram

Η αλήθεια είναι πως εκτός του ότι είναι η Ελένη Μενεγάκη, έχει κι ένα ισχυρό instagram account που μετρά πάνω από 1 εκατομμύριο ακόλουθους, και τέτοια προφίλ για όσους δεν γνωρίζουν θεωρούνται "χρυσά". Η Ελένη λοιπόν το ξέρει και το "εκμεταλλεύεται".

Παλιότερα, όταν ήταν επί εποχές ALPHA και ήταν το πρώτο όνομα της ελληνικής τηλεόρασης - βέβαια και τώρα είναι ασχέτως που δεν την βλέπουμε στους δέκτες μας - το πάτωμά της για ένα post ήταν 5 χιλιάδες ευρώ ενώ γενικά για να διαφημίσει ένα προϊόν το κοστολογούσε γύρω στα 7 χιλιάρικα.

Ελένη Μενεγάκη σπίτι

Τώρα, όμως, που δεν βρίσκεται πια στην πρώτη γραμμή και το να την βλέπουμε είναι σπάνιο υλικό, έχει ανεβάσει το κασέ της, όπως μου αποκάλυψε άνθρωπος που βρίσκεται πολύ κοντά της κι ένα της post μπορεί να φτάσει να "πουληθεί" έως και 15 χιλιάδες ευρώ!

Τρελό;

Η Ελένη ξέρει τι κάνει, όμως και μπράβο της γιατί πάλεψε πολύ και πέρασε πολλά μέχρι να καταφέρει να γίνει αυτή που είναι σήμερα...