Σπύρος Χαριτάτος: Ο νέος συνεργάτης στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη

Έγινα σήμερα η ανακοίνωση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σπύρος Χαριτάτος: Ο νέος συνεργάτης στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη

Η Ζήνα Κουτσελίνη ανακοίνωσε και καλωσόρισε το μεσημέρι της Πέμπτης τον νέο της συνεργάτη και δημοσιογράφο, Σπύρο Χαριτάτο.

Στην μεσημεριανή ενημερωτική εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» αποκαλύφθηκε η νέα προσθήκη και αυτήν δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τον επιτυχημένο δημοσιογράφο, τον οποίο φαίνεται να εκτιμά και να θαυμάζει αρκετά η παρουσιάστρια.

Ο Σπύρος Χαριτάτος ήταν αρκετά συγκινημένος για το νέο του επαγγελματικό βήμα δηλώνοντας πως ένας λόγος που δέχτηκε την πρόταση ήταν η Ζήνα Κουτσελίνη, για την οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

Η παρουσιάστρια, μεταξύ των άλλων, ξέσπασε σε κλάματα στην διάρκεια της εκπομπής της.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα

Λίγα λόγια για τον Σπύρο Χαριτάτο

Ο Σπύρος Χαριτάτος γεννήθηκε στο Αίγιο της Αχαΐας. Σπούδασε δημοσιογραφία και παράλληλα συμμετείχε πίσω από τις κάμερες στην εκπομπή «Bravo Καλώς Ήρθατε» της Ρούλας Κορομηλά.

Ήταν μέλος της ερευνητικής ομάδας του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Δούλεψε ως ρεπόρτερ στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον «Πρωινό Καφέ» με παρουσιάστρια την Ελένη Μενεγάκη. Το 2008 και συγκεκριμένα το καλοκαίρι, παρουσίασε την εκπομπή «6-10 μαζί» μαζί με τον Γιώργο Καραμέρο. Στη συνέχεια παρουσίασαν την καθημερινή πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, με την εκπομπή «10 με 1 Μαζί».

Στη συνέχεια (το 2014) παρουσίασε την εκπομπή “Πρωινή ενημέρωση Alpha” στον Alpha, ενώ για τα επόμενα δύο χρόνια ήταν στην παρουσίαση του “Ανειδίκευτος εργάτης” στον ίδιο σταθμό. Φέτος ο Σπύρος Χαριτάτος επιστρέψει μέσα από το Epsilon TV με την πρωινή ενημερωτικό εκπομπή «ΞΥΠΝΑΜΕ ΜΑΖΙ!».

Από τον Μάρτιο του 2020 παρουσιάζει την εκπομπή “Open Ελλάδα” στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, με σχολιαστή τον Γιώργο Καραμέρο. Η εκπομπή μεταδίδεται καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή στις 15:00. Ποια είναι η ηλικία του; Ο Σπύρος Χαριτάτος έχει γεννηθεί στις 6 Ιανουαρίου του 1973 στο Αίγιο. Είναι 47 ετών.