Ξέσπασε σε κλάματα η Ζήνα Κουτσελίνη - «Νόμιζα ότι η μητέρα μου δεν με αγαπάει»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξέσπασε σε κλάματα η Ζήνα Κουτσελίνη - «Νόμιζα ότι η μητέρα μου δεν με αγαπάει»

Μέσα από τη σημερινή εκπομπή της, η Ζήνα Κουτσελίνη θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές της μία συγκλονιστική ιστορία η οποία αφορούσε τη μητέρα της, ενώ μάλιστα ξέσπασε σε κλάματα από την μεγάλη της συγκίνηση.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε ένα γράμμα που είχε γράψει για τη μαμά της, το οποίο ωστόσο δεν το έδωσε ποτέ.

«Νιώθω μερικές φορές ότι ο κόσμος περιμένει πολλά από μένα και σκέφτομαι πως θα 'θελα να δομήσουμε από δω και πέρα την εκπομπή. Ξεδιπλώνω το συναίσθημά μου και στο τέλος αυτό που θέλω να πω στους τηλεθεατές είναι πάντα πως από αυτό που τους γράφω και εκθέτω κομμάτι της προσωπικής μου ζωής όσο μπορώ και αντέχω είναι γιατί στο τέλος θέλω αυτή τη βαλίτσα να την πάρουμε παρέα και να προχωρήσουμε στη ζωή», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια μοιράστηκε μία ιστορία που αφορούσε την μητέρα της: «Όταν στα 13 μου χρόνια έφυγα από το σπίτι περίμενα καρτερικά την τσάντα αυτή με τα φαγητά της μητέρα μου και το συγκινητικό γράμμα που συνόδευε το δέμα, λέγοντάς μου να κάνω οικονομία. Κάθε φορά που δεν είμαι καλά, διαβάζω τα γράμματα.

Ζήνα Κουτσελίνη κλάματα

Νόμιζα ότι η μητέρα μου δεν με αγαπάει και ότι αγαπούσε περισσότερο τον αδερφό μου τον Αλέκο διότι στα γράμματα δεν εξέφραζε το συναίσθημά της. Είχα γράψει μόνο ένα γράμμα για τη μητέρα μου εκφράζοντας όλα τα συναισθήματα μου αλλά δεν της το έδωσα ποτέ. Καμία φορά ζούμε πολλά πράγματα και θυμώνουμε με τον πατέρα μας, τη μητέρα μας όμως όταν σταθούμε με ωριμότητα απέναντι στην κάθε κόκκινη βαλίτσα θα δούμε και θα βαδίσουμε και με τα δικά της παπούτσια», είπε η παρουσιάστρια η οποία είχε προχωρήσει σε μία κατάθεση ψυχής και πριν από λίγο καιρό.

«Σούσουρο» με τη Ζήνα Κουτσελίνη - «Θα τις φάω με διαφορά στηθους»

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και το μόνο σίγουρο είναι πως θα προκληθεί κανονικό «σούσουρο» με τις δηλώσεις της για τις ανταγωνίστριες της, με την ίδια να ξεκαθαρίζει πωςέχει σκοπό να τις φάει με διαφορά στήθους.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνουν οι εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση ενώ μίλησε συγκεκριμένα για την Ιωάννα Μαλέσκου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Όποιος καταφέρει και τελειώσει τη φετινή σεζόν, από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 3 το μεσημέρι στο 12% θα είναι και νικητής αυτή τη χρονιά, σε μέσο όρο στο νεανικό κοινό μιλάμε πάντα, που αυτό είναι και το ζητούμενο. Όμως για μένα το γενικό σύνολο βγάζει τους νικητές. Αν κάποιος κάνει στο νεανικό κοινό 10% και στο γενικό σύνολο 3%, απευθύνεται σε πολύ μικρό κοινό», είπε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη, ενώ πριν από λίγο καιρό είχε σχολιάσει και την επιστροφή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Και για την Ιωάννα Μαλέσκου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου τόνισε: «Είναι δυο κορίτσια που δίνουν τον αγώνα τους, πρέπει να τους δοθεί και χώρος και χρόνος για να αναπτυχθούν σωστά. Παρ' όλα αυτά όμως είναι δυο όμορφες γυναίκες, υπερτερούν εμού, αλλά θα τις φάω με διαφορά στήθους».