Συγκλονίζει η Ζήνα Κουτσελίνη - «Άνοιξε τρύπα στην πόρτα και έριξε οινόπνευμα να μας βάλει φωτιά»

Για πρώτη φορά αποκαλύπτει τα όσα ζούσε με τον αδερφό της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Ζήνα Κουτσελίνη - «Άνοιξε τρύπα στην πόρτα και έριξε οινόπνευμα να μας βάλει φωτιά»

Η Ζήνα Κουτσελίνη, με αφορμή την Ημέρα κατά της Κακοποίησης Γυναικών, θέλησε να μοιραστεί ένα τραγικό συμβάν από το παρελθόν. Μίλησε για τον αδερφό της, στον εθισμό του από το αλκοόλ και στις κακές συνήθειες που τον οδήγησαν στον θάνατο.

«Θα προσπαθήσω να το πω έτσι... απαλλαγμένη από το συναίσθημα για να περάσω το μήνυμα που θέλω να περάσω προς τα έξω. Ήμουν με την μανούλα μου στην κρεβατοκάμαρα κι επειδή ήταν ένα από εκείνα τα βράδια που ήταν μεθυσμένος και στο μυαλό του (χωρίς να το θέλει) ήταν κακοποιητικός. Είχαμε κλειδωθεί μέσα», περιέγραψε.

«Μέσα στις παραισθήσεις του αλκοόλ και σε όλο αυτό που φέρνει το αλκοόλ, έσπασε την πόρτα με το παπούτσι του (...) και έκανε μια τρύπα. Το μυαλό του, του έφτασε ως εκεί. Έριξε μέσα οινόπνευμα για να μας βάλει φωτιά. Έφτασε η φωτιά, και ευτυχώς, με την βοήθεια του Θεού, είχαμε βγει από το μπαλκόνι και τον συναντήσαμε μπροστά. Τα υπόλοιπα δεν θα σας τα πω. Η γειτονιά τα έβλεπε, τα ζούμε», είπε βουρκωμένη στον αέρα της εκπομπής. Πριν λίγες ημέρες να πούμε πως έπεσε θύμα απάτης.

Ζήνα Κουτσελίνη: Μίλησε ανοιχτά για την αποχώρηση της από το The 2night show - «Προσέβαλαν την ...»

Ένας μικρός χαμός προκλήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες, όταν η Ζήνα Κουτσελίνη, αποχώρησε από την εκπομπή The 2night show πριν καν δώσει συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Όπως ακούστηκε οι «Σφήκες» ήταν πράγματι ο λόγος που η δημοσιογράφος - παρουσιάστρια αποχώρησε θυμωμένη από το γύρισμα.

Η Ζήνα Κουτσελίνη, μιλώντας στον «Τηλεθεατή» και τη Μαρία Κεφαλά δίνει τη δική της απάντηση σχετικά με την αποχώρησή της.

«Είμαι τριάντα χρόνια στην τηλεόραση, δεν απαιτώ ούτε επαιτώ σεβασμό. Τον Γρηγόρη τον αγαπώ και θα τον αγαπώ. Θεωρώ, όμως, ότι προσέβαλαν την προσωπικότητά μου σε τέτοιο βαθμό, που δεν μπορούσα να παραμείνω», είπε χωρίς να δώσει συνέχεια.