Θύμα απάτης η Ζήνα Κουτσελίνη - Το ανακοίνωσε η ίδια

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Θύμα απάτης η Ζήνα Κουτσελίνη - Το ανακοίνωσε η ίδια

Η Ζήνα Κουτσελίνη έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης και το ανακοίνωσε η ίδια στο instagram ώστε να ενημερώσει τους followers της και να ζητήσει την βοήθεια τους.

Το βράδυ της Τετάρτης η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως υπάρχει ένα προφιλ με το όνομα της στο instagram και φυσικά δεν είναι η ίδια.

«Αυτό είναι ένα προφίλ στο Instagram που σήμερα προέκυψε! Δεν ξέρω αν πρόλαβαν να κάνουν κάτι αλλά καλό είναι να κάνετε αναφορά! Δεν είναι δικό μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

ζήνα κουτσελίνη ψεύτικο προφιλ

Ζήνα Κουτσελίνη: Μίλησε ανοιχτά για την αποχώρηση της από το The 2night show - «Προσέβαλαν την ...»

Ένας μικρός χαμός προκλήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες, όταν η Ζήνα Κουτσελίνη, αποχώρησε από την εκπομπή The 2night show πριν καν δώσει συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Όπως ακούστηκε οι «Σφήκες» ήταν πράγματι ο λόγος που η δημοσιογράφος - παρουσιάστρια αποχώρησε θυμωμένη από το γύρισμα.

Η Ζήνα Κουτσελίνη, μιλώντας στον «Τηλεθεατή» και τη Μαρία Κεφαλά δίνει τη δική της απάντηση σχετικά με την αποχώρησή της.

«Είμαι τριάντα χρόνια στην τηλεόραση, δεν απαιτώ ούτε επαιτώ σεβασμό. Τον Γρηγόρη τον αγαπώ και θα τον αγαπώ. Θεωρώ, όμως, ότι προσέβαλαν την προσωπικότητά μου σε τέτοιο βαθμό, που δεν μπορούσα να παραμείνω», είπε χωρίς να δώσει συνέχεια.

Ζήνα Κουτσελίνη: Αποκάλυψε ποια ατάκα την έκανε έξαλλη και έφυγε από το The 2Night Show!

Αναστάτωση στον τηλεοπτικό τοπίο έχει προκαλέσει από χθες η αποχώρηση της Ζήνας Κουτσελίνη από την εκπομπή “The 2night show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Και ενώ από χθες έγινε γνωστό ότι την παρουσιάστρια την έκαναν έξαλλη οι “σφήκες” δηλαδή οι 3 κυρίες Χρύσα Κατσαρίνη, Σούπερ Κική και Φελίσια Λαπάτη κανείς ακόμα δεν ξέρει ποια ήταν η φράση που έκανε την παρουσιάστρια του Star να “βγει από τα ρούχα” της και να αποχωρήσει από την εκπομπή.

Σήμερα οι πρωινές εκπομπές ασχολήθηκαν αναλυτικά με το θέμα λέγοντας αρκετές εκδοχές που μπορεί να εκνεύρισαν τη Ζήνα Κουτσελίνη και να την οδήγησαν στην απόφαση να φύγει χωρίς να γίνει ποτέ η συνέντευξη στο πλατό του Γρηγόρη.

Η Ζήνα πήγε στο δωμάτιο όπου την περίμεναν οι “Σφήκες” με το κεντρί τους έτοιμο… Έκατσε και ξεκίνησαν την εγγραφή… Το concept λοιπόν, ήταν οι τρεις κυρίες να κάνουν τις παρουσιάστριες και η Ζήνα που είναι χρόνια στην τηλεόραση και μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες να τις κρίνει και να αποφανθεί αν είναι καλές ή κακές. Εκνεύρισμένη και θιγμένη έφυγε απο το πλατό!

Εκείνη τη στιγμή λοιπόν η Σούπερ Κική άρχισε να βωμολοχεί και να λέει άσχημες λέξεις συνεχώς, κάτι που άρχισε να κάνει την παρουσιάστρια του Star να νιώθει πολύ άβολα. Ωστόσο η φράση που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει ήταν αυτή που είπε η Σούπερ Κική κοιτώντας την καλεσμένη τους: “Με κούρασες, σε βαρέθηκα”!

Αυτή η φράση μετά από ένα ποτάμι… ακατάλληλων λέξεων και ύβρεων ήταν το… κερασάκι στην τούρτα για την Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία σηκώθηκε να φύγει και μάλιστα δεν ενέδωσε στις προσπάθειες ούτε του Γρηγόρη Αρναούτογλου ούτε της αρχισυντάκτριάς Νάνσυς Αντωνίου.