Ντουμπάι: Ο κορωνοϊός ανέβαλε το ελληνικό πάρτι - Η επίσημη ανακοίνωση

Δεν θα πραγματοποιεί λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ντουμπάι: Ο κορωνοϊός ανέβαλε το ελληνικό πάρτι - Η επίσημη ανακοίνωση

Το απόλυτο σούσουρο έχει γίνει από τα Χριστούγεννα με το Ντουμπάι, προορισμός ο οποίος ήταν στις πρώτες επιλογή των Ελλήνων celebrities. Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι ο κορωνοϊός ανέβαλε το ελληνικό πάρτι που είχε σκοπό να πραγματοποιηθεί.

Μπορεί η πανδημία του νέου ιού να έχει εξαπλωθεί παγκοσμίως, αυτό δεν σταματά όμως τους Έλληνες διάσημους και όχι μόνο να ταξιδεύουν στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Ντουμπάι μιας και εκεί η ζωή κυλάει κανονικά.

Τα πάρτι και οι εκδηλώσεις δεν είχαν σταματημό και μάλιστα το βράδυ της Παρασκευής είχε προγραμματιστεί ελληνικό πάρτι.

Ωστόσο, λόγω της ραγδαίας έκρηξης κρουσμάτων, το πάρτι αναβλήθηκε και σύμφωνα με την dj, Άντζελα Παντελή θα γίνει στις 29 Ιανουαρίου.

Ντουμπάι

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από Ντουμπάι - Μπέλλα, Σιανίδης και πολλοί ακόμα celebrities

Μακριά από την Ελλάδα και το lockdown επέλεξαν να κάνουν Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν ορισμένοι celebrities. Στο Ντουμπάι τα μέτρα δεν ισχύουν και έτσι τους είδαμε μέσα από τις δημοσιεύσεις τους να διασκεδάζουν με τρόπο που σε εμάς φαίνεται πολύ μακρινός!

Αν και δέχτηκαν αρκετή κριτική από τον κόσμο που έκρινε προκλητικό αυτό το συμβάν, οι ίδιοι πέρασαν καλά και αυτό φαίνεται μέσα από τις αποκλειστικές φωτογραφίες.

Πλήθος κόσμου, συναυλίες, φώτα, χορός και απόλυτη ξεγνοιασιά από τη πανδημία του κορωνοϊού, είναι κάποιες λέξεις που χαρακτηρίζουν αυτή τη Πρωτοχρονιά που σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστη. Μερικοί από αυτούς ήταν η Ιωάννα Μπέλλα, ο Χάρης Σιανίδης, η Κατερίνα Λιόλιου, ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Σίλια Κριθαριώτη

Η Πρωτοχρονιά των Ελλήνων στο Ντουμπάι

ιωάννα μπέλα ντουμπαι χαρης σιανίδης ντουμπάι ντουμπαικωστόπουλος λιολιουντουμπαισίλια κιρθαριωτη