Big Greek Party: Ετοιμάζονται για πάρτι στο Ντουμπάι στις 15 Ιανουάριου

Εν μέσω πανδημίας...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Greek Party: Ετοιμάζονται για πάρτι στο Ντουμπάι στις 15 Ιανουάριου

Πανικός επικρατεί στο Ντουμπάι από τους Έλληνες ταξιδιώτες και εργαζόμενους, οι οποίοι μάλιστα ετοιμάζονται για ένα τεράστιο Ελληνικό πάρτι στις 15 Ιανουαρίου.

Η πρώην ραδιοφωνική παραγωγός, δημοσιογράφος και DJ, η Άντζελα Παντελή μίλησε στην ON Τime και την Σάσα Σταμάτη και αναφέρθηκε τόσο στα επαγγελματικά της βήματα, όσο και για το Big Greek Party που βρίσκεται στις ετοιμασίες του.

Η Άντζελα Παντελή είπε χαρακτηριστικά: «Από το 2009 έφυγα μόνιμα για τη Νέα Υόρκη, όπου ζω και εργάζομαι ως DJ. Κάνω performances ως aerial dancer/acrobat και διδάσκω επίσης pole dance/aerial dancing yoga. Η κατάσταση όμως πλέον είναι αφόρητη.

Είμαι πολύ στεναχωρημένη, απογοητευμένη με αυτά που διαδραματίζονται. Το νέο έτος μπήκε με τους χειρότερους οιωνούς. Η Νέα Υόρκη είναι το σπίτι μου για περισσότερο από μια δεκαετία, τη λατρεύω. Τέτοιες καταστάσεις με θλίβουν και μου προκαλούν ανασφάλεια τόσο για το δικό μου μέλλον όσο και για των συνανθρώπων μου.

Ήρθα στο Ντουμπάι στις 20 Δεκεμβρίου για τα εορταστικά events που είχα προγραμματίσει. Εκεί κάνω non stop προπόνηση στα ακροβατικά και στη γυμναστική, παίζω μουσική σε διάφορες εκδηλώσεις.

Μάλιστα, έχουμε Big Greek Party (σ.σ. μεγάλο ελληνικό πάρτι) στις 15 Ιανουαρίου στο “Millennium Hotel”, όπου θα παίξω μουσική. Στη Νέα Υόρκη η κατάσταση, λόγω έξαρσης του Covid-19, είναι τραγική, οι δουλειές ανύπαρκτες, το μέλλον αβέβαιο. Και βέβαια, αφού είμαι στο Ντουμπάι, πάω και στην παραλία.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Άντζελα Παντελή ζει στη Νέα Υόρκη, αυτή την περίοδο όμως βρίσκεται στο Ντουμπάι λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού ενώ παράλληλα η Μιμή Ντενίση «δικάζει» όσους βρίσκονται στο Ντουμπάι για διακοπές παρά την πανδημία.

Ποιοι άλλοι celebrities διασκέδαζαν στο Ντουμπάι εν μέσω πανδημίας

Πολλοί ήταν οι celebrities που «δραπέτευσαν» αυτά τα δύσκολα Χριστούγεννα στο Ντουμπάι και μάλιστα το διαλαλούσαν καμαρώνοντας επειδή αυτοί μπορούσαν να διασκεδάζουν.

Πολλοί Έλληνες celebrities προτίμησαν να γιορτάσουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2020 στο Nammos Dubai.

Στο συγκεκριμένο ρεστοράν το πρόγραμμα περιλάμβανε ένα μεγαλειώδες μενού και διασκέδαση μέχρι πρωίας με Έλληνες καλλιτέχνες και DJs, όπως τον Στέφανο Κορκολή, τη Σοφία Μανουσάκη, τον Αντώνη Δημητριάδη και τον Βασίλη Τσιλιχρήστο.

Μεταξύ των celebrities που βρέθηκαν στο Nammos ήταν η τραγουδίστρια Κατερίνα Λιόλιου, το μοντέλο Ιωάννα Μπέλλα, ο Χάρης Σιανίδης, το μοντέλο Σοφία Χαρμαντά, o Ανδρέας, η Αλεξάνδρα Παναγιώτου η Βικτώρια Καρύδα ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Ιωάννα Τούνη.

Φυσικά, χιλιάδες ήταν αυτοί που αντέδρασαν με την συμπεριφορά και αδιαφορία αυτών των προσώπων που εν μέσω κορωνοϊού επέλεξαν να ρισκάρουν και να διαφύγουν στο εξωτερικό για διακοπές.