Η Τούρτα της Μαμάς: Ο πρωταγωνιστής Πάρις Θωμόπουλος έγινε μπαμπάς!

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Τούρτα της Μαμάς: Ο πρωταγωνιστής Πάρις Θωμόπουλος έγινε μπαμπάς!

Ο πρωταγωνιστής της σειράς της ΕΡΤ "Η τούρτα της μαμάς" έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο γνωστός ηθοποιός διανύει την πιο χαρούμενη περίοδο της ζωής του και για πρώτη φορά κρατά στην αγκαλιά το μωράκι του.

Η αγαπημένη του σύζυγος, Αλεξάνδρα, πριν από λίγες μέρες έφερε στον κόσμο το παιδάκι τους και ο Πάρις έσπευσε να μοιραστεί την ευχάριστη είδηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Ωστόσο, το γεγονός αυτό το είχε ανακοινώσει ήδη στο Pop Up λίγο καιρό πριν.

Η δήλωση του ηθοποιού: «Εγώ από την εφηβεία μου φαντασιονόμουν τον εαυτό μου παιδί, οπότε ήταν κάτι που μέσα μου το ήθελα από μικρός. Περισσότερο με αγχώνει αν θα τα καταφέρω και πώς θα τα καταφέρω… Είναι κάτι πρωτόγνωρο, κάτι το οποίο δεν το έχω ξαναβιώσει και όπως όλα όσα δεν έχουμε ξανακάνει στη ζωή μας, με τρομάζει».

Πάρις Θωμόπουλος

Λίγα λόγια για τον Πάρι Θωμόπουλο

Ο Πάρις Θωμόπουλος είναι ηθοποιός. Γεννήθηκε το 1984 (ηλικία 37 χρονών) στην Αθήνα.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Οπερέττα (2017), Ο άνθρωπος που γελά (2019), Χριστουγεννιάτικη Ιστορία (2018), Ορέστεια- Αγαμέμνων (2019), Αντιγόνη (2018), Τρεις αδερφές (2016).

Στην τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά Η τούρτα της μαμάς (2020).

Ο Πάρης αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης-Κάρολος Κουν και από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου. Έχει κάνει σπουδές στο κλασσικό πιάνο και στο κλαρινέτο κι έχει αποκτήσει πτυχίο αρμονίας.

Με το Θέατρο Τέχνης συνεργάστηκε στις παραστάσεις «Σήμα Κινδύνου» του Αντώνη Σαμαράκη σε σκηνοθεσία Άγγελου Αντωνόπουλου, «Αλαντίν» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Δεγαΐτη, «Πλούτος-Πενίας Θρίαμβος» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Διαγόρα Χρονόπουλου και «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ» του Σταύρου Τσιώλη σε σκηνοθεσία Κωστή Καπελώνη.

Στο Επί Σκηνής, ο νεαρός ηθοποιός μιλάει για τη σχέση του με τη μουσική και τα θεατρικά του όνειρα. Έχει συνεργαστεί άλλωστε σε μουσικές παραστάσεις με το Νίκο Κυπουργό, τη Στέλλα Κυπραίου, τον Λουδοβίκο των Ανωγείων και το Βασίλη Λέκκα.