Σκηνή έπος: Ο Νίκος Μουτσινάς γύρισε ερωτική σκηνή στην σειρά της Καβάλας

Πέθαναν στα γέλια οι συνεργάτες του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σκηνή έπος: Ο Νίκος Μουτσινάς γύρισε ερωτική σκηνή στην σειρά της Καβάλας

Το μεσημέρι της Πέμπτης ένα βίντεο με τον Νίκο Μουτσινά έπαιξε στην Χρυσή Τηλεόραση, στο οποίο τον βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στην σειρά της Καβάλας.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο παρουσιαστής έχει διακωμωδήσει στην εκπομπή του την συγκεκριμένη σειρά, για την οποία φαίνεται να είναι και τρελός θαυμαστής.

Για τον λόγο αυτό συμμετείχε στη σειρά και μάλιστα γύρισε και μια ερωτική σκηνή.

Μετά την προβολή του βίντεο ο Νίκος είπε: «Και μετά μου λέτε για τον Λιάγκα που πάει στο Πρωινό. Δηλαδή περσινά ξινά σταφύλια. Δεν ξέρω με βλέπω και δεν το πιστεύω, μπράβο μου, που κατάλαβα την ευκαιρία. Μπράβο μου, παίζω εξαιρετικά. Στέλιο με κοροιδεύουν. Πρέπει να πάρω βραβείο».

Φυσικά, ο παρουσιαστής προκάλεσε να του δοθεί και βραβείο για την ερμηνεία του «Πρωτοεμφανιζόμενος σε σίριαλ της Καβάλας». Δείτε εδώ ωστόσο, πως σχολίασε την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό.

Νίκος Μουτσινάς - ΣΚΑΙ: «Το Καλό Μεσημεράκι θα συνεχιστεί και του χρόνου»

Στο Happy Day μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος απάντησε και για το “Καλό μεσημεράκι” και το μέλλον του στο κανάλι του Φαλήρου, το ΣΚΑΙ.

«Δεν φοβάμαι καθόλου, αλλά δεν ήμουν με κόσμο την Πρωτοχρονιά. Ήμουν με την Άννα Βίσση. Εδώ και ένα χρόνο είμαι vegetarian, τρώω αβγό, τρώω τυρί, αλλά δεν τρώω κρέας», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς για τις ημέρες των εορτών.

Για αυτό συνεχίζει ο Νίκος Μουτσινάς με το Καλό Μεσημεράκι στον ΣΚΑΙ

«Το Καλό μεσημεράκι θα συνεχίσει και του χρόνου. Μας αρέσει και αφού αρέσει και στον κόσμο, πιστεύω ότι το έχουμε βρει το κομμάτι αυτό, ένα ραντεβού έτσι, χαρούμενο».

Μάλιστα, απάντησε στην κάμερα του Happy Day και για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε σχετικά με το bullying.