Μαρία Καλάβρια: Δημοσίευσε φωτογραφία της συντρόφου του γιου της, Εύη Ιωαννίδου - Το δημόσιο σχόλιο της

Τι γνώμη έχει για την σχέση τους;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρία Καλάβρια: Δημοσίευσε φωτογραφία της συντρόφου του γιου της, Εύη Ιωαννίδου - Το δημόσιο σχόλιο της

Εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει γνωστή η σχέση του της Εύης Ιωαννίδου με τον Ίνο Φάις, τον γιο της Μαρίας Καλάβρια η οποία μάλιστα δημοσίευσε και μια φωτογραφία του μοντέλου, κάνοντας ένα σχόλιο για την σχέση τους.

Η Μαρία Καλάβρια είναι αρκετά ενεργή στα social media και πολύ συχνά επικοινωνεί μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές, απαντώντας σε διάφορα ερωτήματά τους.

Πρόσφατα, η ίδια έκανε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μια ερώτηση ενός ακολούθου ρώταγε για τις σχέση του γιου της Ίνο Φάις με την Εύη Ιωαννίδου.

«Πως σου φαίνεται η Εύη σαν κορίτσι στο πλευρό του γιου σου;», ήταν η ερώτηση με την Μαρία Καλάβρια να απαντάει «Είναι κούκλα, πανέμορφη και έξυπνη». Δείτε εδώ ωστόσο, την φωτογραφία του ζευγαριού που ξεχειλίζει από έρωτα!

Η Μαρία Καλάβρια δημοσίευσε φωτογραφία της Εύης Ιωαννίδου

Η Μαρία Καλάβρια απαντά για τη σχέση του γιου της με την Εύη Ιωαννίδου - «Για να φτάσει ο γιος μου να..»

Η Μαρία Καλάβρια το πρωί της Δευτέρας απάντησε στον αέρα του Πρωινού αναφορικά με την σχέση του γιου της και της Εύης Ιωαννίδου.

Πριν από μερικές μέρες, έγινε γνωστή στην ελληνική σόου μπιζ η σχέση του μοντέλου και του γιου του Σάμι Φάις και της Μαρίας Καλάβρια.

Η πρώην παίκτρια του GNTM αλλά και του Nomads, φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του αγαπημένου της και ο 22χρονος Ινός δηλώνει το ίδιο ευτυχισμένος και ερωτευμένος.

Η Φαίη Σκορδά δεν θα μπορούσε, φυσικά, να μην ρωτήσει την Μαρία Καλάβρια για την σχέση του γιου της με την Εύη με την ίδια να απαντά: «Είναι με τον γιο μου. Είναι εξαιρετικό κορίτσι. Πολύ καλό και ευγενικό. Φαίνεται πως είναι από καλή οικογένεια και ευτυχώς βάζει σε πρόγραμμα και τον γιο μου.

Οπότε χαίρομαι πάρα πολύ. Ο γιος μου είναι σεμνός και για να φτάσει στο σημείο να βγάλει φωτογραφία σημαίνει πως του αρέσει πάρα πολύ η Εύη. Ήμασταν όλοι μαζί στις γιορτές. Τώρα η Εύη έφυγε για επαγγελματικές υποχρεώσεις».