Άννα Βίσση - Αννίτα Πάνια: Η χιουμοριστική τους φωτογραφία που «έριξε» το διαδίκτυο

Προκάλεσαν ξανά χαμό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άννα Βίσση - Αννίτα Πάνια: Η χιουμοριστική τους φωτογραφία που «έριξε» το διαδίκτυο

Η Άννα Βίσση και η Αννίτα Πάνια είναι πολύ καλές φίλες και συχνά δημοσιεύουν φωτογραφίες μαζί, το ίδιο έκαναν και τώρα «ρίχνοντας» το διαδίκτυο.

Οι δυο γυναίκες μπορεί να υπήρξαν παντρεμένες με τον ίδιο άνδρα, τον Νίκο Καρβέλα, ωστόσο είναι πολύ δεμένες και οι σχέσεις τους είναι κάτι παραπάνω από καλές.

Το βράδυ της Τετάρτης, η τραγουδίστρια και η παρουσιάστρια φαίνεται το πέρασαν μαζί, καθώς η πρώτη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους και θαυμαστές της στο Instagram ένα χιουμοριστικό στιγμιότυπο.

Ειδικότερα, οι δύο φίλες διασκεδάζουν παίζοντας με τα φίλτρα του instagram και μάλιστα ποζάρουν στο φακό με λευκή μάσκα ομορφιάς στο πρόσωπο και λουλούδια στα μαλλιά. Μάλιστα, περνάνε πολύ χρόνο μαζί, ενώ κάνουν κοινές διακοπές.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία:

Άννα Βίσση - Αννίτα Πάνια

Άφωνοι στο πλατό του OPEN! Το μήνυμα της Πάνια στη Βίσση και η αποκάλυψη - «Αυτή μας...»

Άφωνοι έμειναν όλοι στο πλατό της εκπομπής «Αννίτα Κοίτα», όταν η παρουσιάστρια, Αννίτα Πάνια θέλησε να στείλει το μήνυμα της στην Άννα Βίσση με αφορμή τα γενέθλια της. Μάλιστα, έκανε και μια αποκάλυψη που λίγοι γνώριζαν.

Αυτό είναι το μήνυμα της Αννίτας Πάνια στην Άννα Βίσση από το πλατό του OPEN

«Θέλουμε να πούμε χρόνια πολλά στη δικιά μας Άννα, την Άννα όλων μας γιατί είναι μεγάλο αστέρι. Εμένα είναι δικιά μου για τους δικούς μου λόγους και για την εκπομπή είναι επίσης η Άννα μας επειδή μας έχει δώσει το τραγούδι μας. Αυτή μας το τραγούδησε. Της στέλνουμε τις ευχές μας. Υγεία, δόξα, τρέλα, ό,τι επιθυμείς» είπε on air η παρουσιάστρια.

Να σημειώσουμε πως η Αννίτα Πάνια και η Άννα Βίσση διατηρούν άψογες φιλικές σχέσεις. Ακόμη, όπως ακούσαμε να λέει η παρουσιάστρια, η τραγουδίστρια ερμηνεύει και το τραγούδι των τίτλων αρχής της εκπομπής.

Αννίτα Πάνια Άννα Βίσση