Συγκλονίζει η Ζωή Γιακουμάτου - «Το πρόβλημα έφτασε σε επικίνδυνο σημείο και για μένα και για το μωρό»

Εξομολογείται την σοβαρή περιπέτεια υγείας της στην εγκυμοσύνη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκλονίζει η Ζωή Γιακουμάτου - «Το πρόβλημα έφτασε σε επικίνδυνο σημείο και για μένα και για το μωρό»

Το μεσημέρι της Πέμπτης η Ζωή Γιακουμάτου μίλησε στην κάμερα Pop Up και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή και εξομολογήθηκε την σοβαρή περιπέτεια της υγείας της όσο ήταν έγκυος.

Η γνωστή σχεδιάστρια και κόρη του Γεράσιμου Γιακουμάτου είπε χαρακτηριστικά: «Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μου παρουσιάστηκε αυτό το πρόβλημα. Συμβαίνει.

Είχα κάνει εξετάσεις με την γυναικολόγο μου, ήταν όλα καλά απλά έτυχε να έχω μια ελαφριάς μορφής θρομβοφιλίας στο πόδι. Ένιωθα πόνους, έκανα τις ειδικές εξετάσεις και στην αρχή δεν έδειξαν τίποτα».

Ενώ παράλληλα πρόσθεσε: «Είχαμε μπερδευτεί τελείως γιατί δεν ξέραμε. Λέγαμε απλά ότι ίσως είναι της εγκυμοσύνης, το μωρό έχει κάτσει κάπως περίεργα και πιέζει το πόδι.

Το πρόλαβα στο 99! Χάρη στην γυναικολόγο μου και τον μπαμπά μου γιατί θα μπορούσα να έλεγα ας το αφήσω να δω τι θα γίνει. Είχε φτάσει σε αρκετά επικίνδυνο σημείο και για μένα και για το μωρό» κατέληξε η Ζωή Γιακουμάτου. Μιας και αναφέραμε την εγκυμοσύνη, η Αθηνά Οικονομάκου ανακοίνωσε σήμερα πως πρόκειται να γίνει μανούλα για δεύτερη φορά!

Ζωή Γιακουμάτου

Λίγα λόγια για την Ζωή Γιακουμάτου

Η Ζωή Γιακουμάτου γεννήθηκε στις 20 Αυγούστου 1987 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το ενδιαφέρον της για τη μόδα την οδήγησε στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ όπου σπούδασε σχέδιο μόδας και styling.

Συνέχισε τις σπουδές της στο Λονδίνο στο Central Saint Martins. Έκεί σπούδασε σχέδιο μόδας αναλύοντας τα χρώματα και εξερευνώντας τα prints, καθώς επίσης styling και marketing μόδας.

Η δημιουργικότητά της εκδηλώθηκε και στο σχέδιο και στην κατασκευή κοσμήματος παρακολουθώντας μαθήματα στο Saint Martins και στο London Jewellery School. Προσέγγισε το ρούχο και το κόσμημα με τη δική της ματιά προσπαθώντας να δώσει δύναμη, ένταση και φαντασία στις δημιουργίες της.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα συνεργάστηκε με διάσημους Έλληνες σχεδιαστές.

Σήμερα λειτουργεί το δικό της atelier στο Κολωνάκι, οδό Πλουτάρχου 25.Στόχος της είναι να δώσει εικόνα και ζωή στις δημιουργίες της διατηρώντας την απλότητα.