Ματίνα Παγώνη: "Βαφόμουν από τα 17 και φόραγα mini φούστα. Μου άρεσε!"

Η λοιμωξιολόγος απαντά στους επικριτές της

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ματίνα Παγώνη:

Η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Ελλάδας, μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτης και στα Μεσάνυχτα για την παρουσία της στα μέσα όλον το καιρό της πανδημίας του κoρωνοϊού.

Μέσα σε όλα, η κα. Παγώνη αναφέρθηκε στις στυλιστικές της επιλογές αλλά και στο γεγονός πως είναι πάντα βαμμένη και περιποιημένη ενώ λίγες μέρες πριν ο Τάκης Ζαχαράτος την μιμήθηκε με μεγάλη επιτυχία.

«Είναι απλά τα πράγματα… Όταν από 17 χρονών βάφεσαι, κυρία Μελέτη, δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Σε πέντε λεπτά έχεις βαφτεί! Είναι μία μεγάλη εμπειρία αυτό. Πάντα βαφόμουν. Επειδή ήμουν σε μια επαρχία και, όπως καταλαβαίνεται, τα πράγματα εκεί δεν είναι όπως είναι στην Αθήνα, αλλά περιορισμένα. Εγώ βέβαια όλα αυτά τα είχα ξεπεράσει λέγοντας πως ήμουν πολύ καλή μαθήτρια, άριστη άρα μπορώ να κάνω και κάποια πράγματα που μου αρέσουν».

Και συνεχίζει «Είχα φορέσει τότε και μίνι φούστα και είχα κυκλοφορήσει! Αυτό μου άρεσε. Η μητέρα μου δεν είχε αντίδραση διότι ήξερε τι κάνω και που βρίσκομαι. Εμένα τα ωραία πράγματα όμως μου άρεσαν» συμπλήρωσε η γνωστή λοιμωξιολόγος.

ματίνα παγώνη

Οι δηλώσεις της Ματίνας Παγώνη για τον γάμο της και την απόφαση της να μη κάνει παιδιά

«Είμαι πάρα πολλά χρόνια παντρεμένη. Ο άντρας μου είναι γιατρός και γνωριστήκαμε έτσι. Είμαι πάρα πολύ προσεχτική μέσα στο σπίτι. Πρέπει να είναι όλα τακτοποιημένα, να μη μετακινηθεί κάτι, μαγειρεύω μία ή δύο φορές την εβδομάδα».

Όσον αφορά τα παιδιά δηλώνει:

«Είναι ένα θέμα που δεν το έχω συζητήσει αλλά τώρα θα το πω. Όσον αφορά στα θέματα των παιδιών μου αρέσει να παίζω μαζί τους για λίγο, αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα. Τα παιδιά έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη τη μητέρα τους και πρέπει να είναι συνέχεια μαζί τους μέχρι να μεγαλώσουν. Επομένως, αν η μητέρα δεν έχει χρόνο, το να κάνεις ένα παιδί και το μεγαλώνουν οι παππούδες και οι γιαγιάδες ή μία γυναίκα, είμαι κάθετα αντίθετη. Μπορεί να μην είναι σωστή η δική μου άποψη, αλλά είμαι πάντα υπέρ αυτής της άποψης. Δεν είμαι αρεστή σε όλους, αλλά δεν με ενδιαφέρει. Κάνω την αυτοκριτική μου πολύ συχνά και θέλω να τα έχω καλά με τον εαυτό μου».