Ζόζεφιν: Έβαλε τέλος στις φήμες της σχέσης της με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο

Οι ερωτήσεις του Αρναούτογλου που έφεραν αμηχανία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζόζεφιν: Έβαλε τέλος στις φήμες της σχέσης της με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε η Ζόζεφιν, η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην σχέση της με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, που πολλοί έλεγαν πως είναι ερωτική.

Η νικήτρια του J2us στο OPEN, αποκάλυψε πως αρχή δεν συμπαθήθηκε καθόλου με τον συμπαίκτη της, ωστόσο στην συνέχεια έγιναν φίλοι.

Όταν, όμως, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξεκίνησε να αναφέρεται σε μια όμορφη ερωτική ατμόσφαιρα ανάμεσα τους, η τραγουδίστρια έσπευσε να τον σταματήσει γελώντας και λέγοντας «ναι αλλά δεν υπήρχε έρωτας».

«Μέχρι να γνωριστούμε και να δω τα όρια του, τι θέλει και να έχουμε έναν κοινό στόχο ήταν το πιο σημαντικό για μένα. Κάθε φορά ανταγωνιζόμασταν τους ίδιους μας τους εαυτούς. Δεν ήταν με τους άλλους» πρόσθεσε ακόμα η Ζόζεφιν, ενώ αποκάλυψε επίσης, πως αρκετές φορές του την είχει ¨πει¨. «Μια φορά ήμασταν πάνω στις κερκίδες και από το άγχος μου να βγει καλά το act του την είπα και μετά δεν το θυμόμουν».

Απασφάλισε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος για την Ζόζεφιν;

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος βρέθηκε μαζί με τη Ζόζεφιν στην εκπομπή Ευτυχείτε και απασφάλισε σχετικά με το αν οι δύο τους είναι τελικά ζευγάρι, μετά και από τη μεγάλη νίκη τους στον τελικό του J2US - δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί στη σκηνή, το κοινό θέλησε να μάθει αν είναι ζευγάρι. Και ενώ πολλές φορές το αρνήθηκαν on camera, οι φανς τους ήθελαν μαζί.

Σήμερα ο Νάσος Παπαργυρόπουλος ξεκαθάρισε πως δεν είναι μαζί αλλά πέρασαν υπέροχα μαζί μέσα στο παιχνίδι.

«Νομίζω ότι το J2US με βοήθησε πολύ γιατί με γνώρισε ο κόσμος καλύτερα. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Κοκλώνη που μας έδωσε την ευκαιρία. Περάσαμε πολύ όμορφα, μας δόθηκε η ευκαιρία να κάνουμε πολλά πράγματα. Επικεντρωθήκαμε στη δουλειά μας.

Νομίζω μετά τη στιγμή μου στη Eurovision πριν από 5-6 χρόνια με τον Mark Angelo που δεν είχε πάει καλά, τη στιγμή που ήταν να ερμηνεύσουμε αυτό το τραγούδι, συγκινήθηκα πολύ. Δουλεύω τόσα χρόνια γι’ αυτό που κάνω και ήρθε η ώρα να το δείξω και στους τηλεθεατές και όσους με στηρίζουν και πάλευα. Συγκινηθήκαμε και οι δυο και κλαίγαμε μετά από αυτήν την ερμηνεία» είπε, μεταξύ άλλων, η Ζόζεφιν.

Νάσος Παπαργυρόπουλος Ζόζεφιν ζευγάρι

«Και να μην παίρναμε το έπαθλο ήταν σαν να το είχαμε πάρει. Αυτά που έκανα με τη Ζόζεφιν και οι παρέες με τα παιδιά ήταν όλοι τόσο επαγγελματίες και δεν υπήρχαν κόντρες. Δεν γνωριζόμασταν στην αρχή. Δεν μπορούσα να ακολουθήσω αυτό που κάνει η Ζόζεφιν, που τραγουδά, χορεύει, φορά όλα αυτά τα χρώματα. Ήμουν πιο δραματικός και πιο δωρικός. Αν ήμουν με άλλον στο J2US δεν θα κέρδιζα» είπε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο οποίος ξεκαθάρισε πως οι δυο τους δεν είναι ζευγάρι και ο ίδιος είναι ελεύθερος.